Aras Kargo Hasarlı Kargo RTX 3080 THH Sonucu

Hocam uzun süredir takip ediyorum konuyu siz sonuç alana kadar 5000 serisi çıktı 😁 . Yani bu durumda ne denilebilir ki , rezillik ...
6000 serısıde cıkar gıbıme gelıyor acıkcası daha hala beklemekteyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harbiden :D, adam 3080 alana kadar eskidi bile kart.
6000 serisi bile cıkabılır sonuclanana kadar buyuk olasılıkla

Hocam, daha önce kargoda çalıştım, size birkaç tavsiye vereyim. İş işten geçmiş olabilir ama bundan sonraki gönderiler için aklınızda bulunsun:

Kargo verirken “Kırılabilir” etiketi mutlaka yapıştırın. Şubelerde bu sticker'lar mevcut. Eğer hasar görme ihtimali olan bir ürün gönderiyorsanız, bu etiketi mutlaka kullanın. Çünkü bu tür etiketler çalışanlarda psikolojik bir farkındalık oluşturuyor ve kargoyu yerleştirirken daha dikkatli davranıyorlar.

Aksi takdirde, bizzat gördüm, bazı kargolar gelişi güzel fırlatılıyor çünkü içeriğini bilmiyorlar. Özellikle hafif kargolar direkt atılıyor.

Her zaman kargo gönderirken kutunun üzerine büyük harflerle “DİKKAT! KIRILABİLİR” yazmanız bu tür sorunları minimuma indirecektir.

Maalesef ülkemizde kargo şirketlerinin hizmet kalitesi oldukça düşük. Bu yüzden özellikle satıcıların burada biraz kurnazlık yaparak önlem alması şart.
darbeye gene dayanırdı kargo acılmıs falan ama asıl zarar sıvı temasında olustu kırılabılır yazsakda ona bır cozum olmazdı tahmınım

6000 serısıde cıkar gıbıme gelıyor acıkcası daha hala beklemekteyım

6000 serisi bile cıkabılır sonuclanana kadar buyuk olasılıkla

darbeye gene dayanırdı kargo acılmıs falan ama asıl zarar sıvı temasında olustu kırılabılır yazsakda ona bır cozum olmazdı tahmınım
Üzüldüm sizin adınıza, böyle birşeyin gerçekleşme ihtimali %1 oda sizi bulmuş maalesef.

geçmiş olsun aras kargo ve sürat kargo benim için kara listedir kasamı yamultular tablet satıyordum onu kaybettiler yurtiçinden memnunum daha yeni rtx 3090 ti aldım çizik bile yok ama paketlemede önemli

thh redetti ust mahkeme tuketıcı mahkemesıne basvurucam ama once thh red teblıgatı elıme ulasması gerekıyormus hala o tablıgatı beklıyorum o gelınce tuketıcı mahkemesıne basvurabılıcekmısım

sıkıntı su sekıl aslında kartı ne tamır ettırebılıyorum nede bozuk olarak satabılıyorum surec devam edıyor dıye
bu surecte once ıntel arc 750 kart aldım ıdare etsın dıye memnun kalmayınca 2080 alıp su an onunla ıdare edıyorum
pekı ama ya kart alamayacak butcem olsaydı ne olurdu bu surecte pc kullanamaz daha buyuk bır magdurıyet yasardım acıkcası
su an 7 8 ay oldu thh rededıldı talebım ordan teblıgat beklıyorum teblıgatla beraber ust mahkeme olan tuketıcı mahkemesıne basvurucam
gozuken mınımum 6 ay daha surer toplam surecte 1 seneden fazla olmus olur
Bana red tebliğ gelmedi başvuru yaptığın yere git istersen ordan almayı dene

geçmiş olsun aras kargo ve sürat kargo benim için kara listedir kasamı yamultular tablet satıyordum onu kaybettiler yurtiçinden memnunum daha yeni rtx 3090 ti aldım çizik bile yok ama paketlemede önemli
yurtici kargoda bence en ıyısı zaten yurtıcı kargo ıle 3 ay once kartı arkadasıma aynı kutulama ıle kargoladım sorunsuz aldı kullandı bana geri kargolamasında sorun olustu aras kargo ıle

Bana red tebliğ gelmedi başvuru yaptığın yere git istersen ordan almayı dene
thh telden aramısdım bana bu sekılde bılgı verdıler bırdaha arayıp sızın bahsettıgınız sekılde oluyormu dıye sormam lazım olursa daha ıyı beklemek yerıne teblıgatı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,847
Üyeler
184,692
Son üye
eleyes.
Geri