devilofthenight
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
- Konu Sahibi Konu Sahibi
6000 serısıde cıkar gıbıme gelıyor acıkcası daha hala beklemekteyımHocam uzun süredir takip ediyorum konuyu siz sonuç alana kadar 5000 serisi çıktı. Yani bu durumda ne denilebilir ki , rezillik ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6000 serisi bile cıkabılır sonuclanana kadar buyuk olasılıklaHarbiden, adam 3080 alana kadar eskidi bile kart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
darbeye gene dayanırdı kargo acılmıs falan ama asıl zarar sıvı temasında olustu kırılabılır yazsakda ona bır cozum olmazdı tahmınımHocam, daha önce kargoda çalıştım, size birkaç tavsiye vereyim. İş işten geçmiş olabilir ama bundan sonraki gönderiler için aklınızda bulunsun:
Kargo verirken “Kırılabilir” etiketi mutlaka yapıştırın. Şubelerde bu sticker'lar mevcut. Eğer hasar görme ihtimali olan bir ürün gönderiyorsanız, bu etiketi mutlaka kullanın. Çünkü bu tür etiketler çalışanlarda psikolojik bir farkındalık oluşturuyor ve kargoyu yerleştirirken daha dikkatli davranıyorlar.
Aksi takdirde, bizzat gördüm, bazı kargolar gelişi güzel fırlatılıyor çünkü içeriğini bilmiyorlar. Özellikle hafif kargolar direkt atılıyor.
Her zaman kargo gönderirken kutunun üzerine büyük harflerle “DİKKAT! KIRILABİLİR” yazmanız bu tür sorunları minimuma indirecektir.
Maalesef ülkemizde kargo şirketlerinin hizmet kalitesi oldukça düşük. Bu yüzden özellikle satıcıların burada biraz kurnazlık yaparak önlem alması şart.