Mustafa_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 998
çünkü ups uçak sevkiyatı yapıyor fark ondan .dUPS ve Yurtiçi iyi ya. Yurtiçi 3 günde (İstanbuldan) UPS 2 günde getiriyor evime.
çünkü ups uçak sevkiyatı yapıyor fark ondan .dUPS ve Yurtiçi iyi ya. Yurtiçi 3 günde (İstanbuldan) UPS 2 günde getiriyor evime.
alsdfhjlaskfjhalsdkfjhalskfhjasldkfhalsdfkjhasfKafalarını kıralım bakalım yerine gelecek mi? Böyle bir şey olamaz küçük bir şey olsa neyse 1 adam boyunda raf la bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aga atla gel trabzona valla delirdim topla la mahalleyi keleşle basak![]()
evet da3 kargosunuda uçak sevkiyatı yapiyorlar neden kargo ücreti aliyorlar saniyosunuz adam 6K lik sistemden bile kargo parasi aliyor uçak sevkiyatı için .Kasa İstanbul dan Antalya ya 1 saat de geldi.dHarbi mi la? Araba değil mi dur bi değişik oldum
![]()
hey yavrum ''Ameriga'' markasıevet da3 kargosunuda uçak sevkiyatı yapiyorlar neden kargo ücreti aliyorlar saniyosunuz adam 6K lik sistemden bile kargo parasi aliyor uçak sevkiyatı için .Kasa İstanbul dan Antalya ya 1 saat de geldi.d
Awp yoksa ben gelmemKafalarını kıralım bakalım yerine gelecek mi? Böyle bir şey olamaz küçük bir şey olsa neyse 1 adam boyunda raf la bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aga atla gel trabzona valla delirdim topla la mahalleyi keleşle basak![]()
ben İtopya dışında kullanan görmedim ama neden aabahey yavrum ''Ameriga'' markası![]()
aga sen içeride elemanı tut AWP ile benle @AimShoowS flashlarız depoyu da smokeladık mı iş tamamAwp yoksa ben gelmem
Ver awp yi a dan short mid ve long u tutam![]()
gardaşım gel burda bazuka bile var depodaaga sen içeride elemanı tut AWP ile benle @AimShoowS flashlarız depoyu da smokeladık mı iş tamam![]()
Olur kankaaga sen içeride elemanı tut AWP ile benle @AimShoowS flashlarız depoyu da smokeladık mı iş tamam![]()
CZ tutabilirsen CZ vereyim yoksa P250 çözerizOlur kanka
Ama Bana 1 smok 1 flash 1 mo***of 1 el b***sı lazım olacak
Birde cepheye ihtiyaç ım oluyor
Tabancada varsa iyi olur yakın mesafede adam olursa hayvayı yerim![]()
Depoya giremeden bozukayı alamayız çaylahgardaşım gel burda bazuka bile var depoda![]()