aynenİşte bu yüzden ups.
eni sonu silahı alıp şubeye basacam iade istemedim bile.Lan @Furkan Aslan nla ortak ARAS'a hücum mu yapıyonuz?!
hocam aldığım bütün ürünleri aras ile aldım hiç sıkıntı yaşamadım şansınızaBune arkadaş anakart alayım dedim hazır para elime geçmişken. aldımıza bin bir pişman etti aras kargo şimdi küfürmü edeyim ? arıyoruz bakmıyorlar telefona en rezil kargo firması. bişey demiyorum artık iade istemedim.
Alıntıyı görüntüle
ne şansı ? herkes şikayetçi eni sonu küfür edecem bune.hocam aldığım bütün ürünleri aras ile aldım hiç sıkıntı yaşamadım şansınıza
aradım bakmıyorlar anakarta bişey olursa bunlardan bilirim.Aynı olay bende de yaşandı aradım öyle geldi.
hocam 20 den fazla kargom var 15 16 sı aras kargo hiç sıkıntı yaşamadımne şansı ? herkes şikayetçi eni sonu küfür edecem bune.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aradım bakmıyorlar anakarta bişey olursa bunlardan bilirim.
dayaklamak lazım bunları yoksa akıllanmazlar.Aras Kargo,kendisi tam bir sayko.
bunlara küfür etmek şart. anakart sağ sağlim gelmezse çok kötü olacak.hocam 20 den fazla kargom var 15 16 sı aras kargo hiç sıkıntı yaşamadım
Ancak bende sadece Adres Yanlış/Yetersiz seçeneği vardı.ne şansı ? herkes şikayetçi eni sonu küfür edecem bune.
aradım bakmıyorlar anakarta bişey olursa bunlardan bilirim.
o zaman küfür şartdayaklamak lazım bunları yoksa akıllanmazlar.
bunlara küfür etmek şart. anakart sağ sağlim gelmezse çok kötü olacak.
yok bunları dayaklıcaksın sopa herşeyi alıp. bıktırdılar adamı.o zaman küfür şart
aradım da hiç çaresi yok iade alırım. bunlarlamı uğraşcam başka firmadan alırım ups kargoyla. veya yurtiçiyle.Ancak bende sadece Adres Yanlış/Yetersiz seçeneği vardı.
Sizde neden öyle oldu bilmiyorum.
Ben aradım sonraki gün teslimata çıkmış .