Mellow_.
80+ Bronze
Dahası
pch forumdan seslenmeniz daha iyi olurHepinize merhaba arkadaşlar ben ahmet geçtiğimiz perşembe günü gaming gen den vermiş olduğum gg6 sistemim bugün saat 12 civarında elime geldi, bunun için zaten forumda konu açıp bahsetmiştim neyse kargocu geldi merhaba merhaba dedikten sonra herkesin yapması gereken şekilde bekleyebilirseniz kutu açmam gerek içinde bilgisayar var dedim (Kargo firması bu arada yurtiçi kargo) ilk önce küçük kutuyu açtım ekran kartı kutusunu ve diğerlerini görünce tamam dedim diğeri açtım kasayı slikonlardan çıkardım haa bu arada karogcu arkadaş ilk önce beklemek istemedi ve amirini aradı müşteri kargoyu açmak istiyor dedi amiride sen teslim ettiysen bırak dedi telefonda duyuyordum kargocu eleman yeniydi muhtemelen dedim ki açıcam ve aksi bi durum olursa tutanak tutucaz dedim ya işte şöyle böyle filan dedi ben dedim senin gözünün önünde açıyım da ne olursa olsun açtım ve kasanın BİLDİĞİN ÜSTÜNE OTURMUŞLAR hafif gülümsemeden sonra bak dedim gördün , ellerinde yani kargo dağıtımındaki elemanlarda tutanak kağıdı yoktu şubeye gittim kasa ile birlikte arkdaş ordaydı tutanaığımız tuttuk ve geri yollamak üzere bıraktım geldim ve hasıl bu başlığı atmamın sebebi herkesin şikayet ettiği kargo firmaların özensizliğini bu sefer gamin gen yapmıştı neden mi çünkü kasanın dışında darbe veya çizik yoktu kutunun kasaya denk gelen kısmını iyice inceledim kasa muhtemelen gamin gen deposunda karpuz gibi fırlatılırken olmuş üzüldüm baya bi yarın yks sınava gireceğim ve bugün bunlarla uğraştım benim planladığım siparişimi verirdim pazartesi sınavdan sonra tadını çıkarırdım ama ağzımda tat bırakmadılar ha bide iade konusunda da taksitli ödediğim içim paramı geri taksit taksit vereceklermiş para bloklayacaklar yani limit yok zaten nasıl alayım yenisini BURDAN PC HOCASINA SESLENİYORUM BU REZİLLİKLE İLGİLENİN LÜTFEN