Neler Yeni

Gaming Gen Hasarlı PC Kasası Gönderdi

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Hepinize merhaba arkadaşlar ben ahmet geçtiğimiz perşembe günü gaming gen den vermiş olduğum gg6 sistemim bugün saat 12 civarında elime geldi, bunun için zaten forumda konu açıp bahsetmiştim neyse kargocu geldi merhaba merhaba dedikten sonra herkesin yapması gereken şekilde bekleyebilirseniz kutu açmam gerek içinde bilgisayar var dedim (Kargo firması bu arada yurtiçi kargo) ilk önce küçük kutuyu açtım ekran kartı kutusunu ve diğerlerini görünce tamam dedim diğeri açtım kasayı slikonlardan çıkardım haa bu arada karogcu arkadaş ilk önce beklemek istemedi ve amirini aradı müşteri kargoyu açmak istiyor dedi amiride sen teslim ettiysen bırak dedi telefonda duyuyordum kargocu eleman yeniydi muhtemelen dedim ki açıcam ve aksi bi durum olursa tutanak tutucaz dedim ya işte şöyle böyle filan dedi ben dedim senin gözünün önünde açıyım da ne olursa olsun açtım ve kasanın BİLDİĞİN ÜSTÜNE OTURMUŞLAR hafif gülümsemeden sonra bak dedim gördün , ellerinde yani kargo dağıtımındaki elemanlarda tutanak kağıdı yoktu şubeye gittim kasa ile birlikte arkdaş ordaydı tutanaığımız tuttuk ve geri yollamak üzere bıraktım geldim ve hasıl bu başlığı atmamın sebebi herkesin şikayet ettiği kargo firmaların özensizliğini bu sefer gamin gen yapmıştı neden mi çünkü kasanın dışında darbe veya çizik yoktu kutunun kasaya denk gelen kısmını iyice inceledim kasa muhtemelen gamin gen deposunda karpuz gibi fırlatılırken olmuş üzüldüm baya bi yarın yks sınava gireceğim ve bugün bunlarla uğraştım benim planladığım siparişimi verirdim pazartesi sınavdan sonra tadını çıkarırdım ama ağzımda tat bırakmadılar ha bide iade konusunda da taksitli ödediğim içim paramı geri taksit taksit vereceklermiş para bloklayacaklar yani limit yok zaten nasıl alayım yenisini BURDAN PC HOCASINA SESLENİYORUM BU REZİLLİKLE İLGİLENİN LÜTFEN
pch forumdan seslenmeniz daha iyi olur

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
İade yerine değişim istemediniz mi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Da bunda rezillik yok ki. Herkesin başına gelebilecek klasik bir şey. Tutanakla birlikte yeni bir sistem verirler zaten size, ilgilenmezseler rezillik olur.

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
1.si tutanağını tutmuşssun gereğini yaparlar güvenilir firmadır.
2.si çok rezillik bi durum yok kasa yamulmuş, kolayca çözetler diye düşüünüyorum geçmiş olsun

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Hepinize merhaba arkadaşlar ben ahmet geçtiğimiz perşembe günü gaming gen den vermiş olduğum gg6 sistemim bugün saat 12 civarında elime geldi, bunun için zaten forumda konu açıp bahsetmiştim neyse kargocu geldi merhaba merhaba dedikten sonra herkesin yapması gereken şekilde bekleyebilirseniz kutu açmam gerek içinde bilgisayar var dedim (Kargo firması bu arada yurtiçi kargo) ilk önce küçük kutuyu açtım ekran kartı kutusunu ve diğerlerini görünce tamam dedim diğeri açtım kasayı slikonlardan çıkardım haa bu arada karogcu arkadaş ilk önce beklemek istemedi ve amirini aradı müşteri kargoyu açmak istiyor dedi amiride sen teslim ettiysen bırak dedi telefonda duyuyordum kargocu eleman yeniydi muhtemelen dedim ki açıcam ve aksi bi durum olursa tutanak tutucaz dedim ya işte şöyle böyle filan dedi ben dedim senin gözünün önünde açıyım da ne olursa olsun açtım ve kasanın BİLDİĞİN ÜSTÜNE OTURMUŞLAR hafif gülümsemeden sonra bak dedim gördün , ellerinde yani kargo dağıtımındaki elemanlarda tutanak kağıdı yoktu şubeye gittim kasa ile birlikte arkdaş ordaydı tutanaığımız tuttuk ve geri yollamak üzere bıraktım geldim ve hasıl bu başlığı atmamın sebebi herkesin şikayet ettiği kargo firmaların özensizliğini bu sefer gamin gen yapmıştı neden mi çünkü kasanın dışında darbe veya çizik yoktu kutunun kasaya denk gelen kısmını iyice inceledim kasa muhtemelen gamin gen deposunda karpuz gibi fırlatılırken olmuş üzüldüm baya bi yarın yks sınava gireceğim ve bugün bunlarla uğraştım benim planladığım siparişimi verirdim pazartesi sınavdan sonra tadını çıkarırdım ama ağzımda tat bırakmadılar ha bide iade konusunda da taksitli ödediğim içim paramı geri taksit taksit vereceklermiş para bloklayacaklar yani limit yok zaten nasıl alayım yenisini BURDAN PC HOCASINA SESLENİYORUM BU REZİLLİKLE İLGİLENİN LÜTFEN
Burada Gaming Gen' e seslenmen lazım. Ürünü PC Hocasından almadın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet
Hocam maalesef kargoda böyle şeyler oluyor. Belki firma kaynaklıdır. Ama bu sorun her firmada yaşanma ihtimali olan bir durumdur.

Size tavsiyem şöyle olur ödemenizin taksitli olmasının sebebi bankanızla ilgilidir. Siz bankaya gibip bu ödemenin iadesinin olduğunu bunu karta yansıtın diyin.
ŞUBEYE gitsem hallolurmu sence

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet
Da bunda rezillik yok ki. Herkesin başına gelebilecek klasik bir şey. Tutanakla birlikte yeni bir sistem verirler zaten size, ilgilenmezseler rezillik olur.
Heyecanla biraz hit yapıyım dedim gayet normal bir şey ama insanın başına gelince kötü oluyor ne diyeceğini bilemiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet
beyler pc hocası forumda kimse yok mu burası daha aktif heralde

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ohoo senin diğer foruma yazdığın şu. Bana param taksitsiz direkt iade edilsin. Daha sonra gidip pc hocası üst segment sistemi satın alayım. Öyle olmuyor o işler :) Al kasanı git mağazaya direkt kasayı değiştirip versinler içerisindeki parçalar zarar görmediyse.

Top Bottom