Aras Kargo Rezilliği

wemind

80+
Reaksiyon skoru
26
Kulaklık almıştım dağıtıma çıktığı söylendi evdeyim seçeneğini seçtim ama şubeden al seçeneği seçtiniz diye getirmedik diyor çıldıracam şimdi yemin ederim

Ekler

• Screenshot_20221017-203949_Samsung Internet.png
    Screenshot_20221017-203949_Samsung Internet.png
    145.7 KB · Hit: 93
Bir şey diycem de forumdayız, sağır ihtiyarın birini almışlar gözü de tek tük görüyor, adam ne zili çalmaya zahmet ediyor nede telefondan aramaya, kapıya gelip ismimle bağırıyor. Allahtan cam açık oturuyoruz da birimiz duyuyoruz

Kulaklık almıştım dağıtıma çıktığı söylendi evdeyim seçeneğini seçtim ama şubeden al seçeneği seçtiniz diye getirmedik diyor çıldıracam şimdi yemin ederim
aynısını dün değil ondan önceki gün yaşadım

sözde eve gelmişler kimse yokmuş :) aradım dedim anne baba evde. geldik yoktunuz açan yoktu vs. dedim dalga mı geçiyorsunuz kardeşim falan. gelin şubeden alın iade olur yoksa vs. iki azarladım yarım saate eve bırakmışlar :D daha önceden bu işi yapan arkadaş vardı o da söylüyor gitmeden notluyoruz diye :)

Arada oluyor öyle sıkma canını, yaptıkları elbette iyi bir şey değil ama sinir stres yapma çevrene yansır mutsuzluk getirir vardır bi hayır de yarını bekle, bir yere kaçmıyor sonuçta. Hani duygunu anlamadığımdan değil, benim de başıma geliyor ama iyi düşün iyi olsun.

Arada oluyor öyle sıkma canını, yaptıkları elbette iyi bir şey değil ama sinir stres yapma çevrene yansır mutsuzluk getirir vardır bi hayır de yarını bekle, bir yere kaçmıyor sonuçta. Hani duygunu anlamadığımdan değil, benim de başıma geliyor ama iyi düşün iyi olsun.
hayır gelip gelmemesi önemli değil ama dağıtıma çıktı 18-20 arası gelicek diyip bende evdeyim seçeneği seçtikten sonra kafasına göre şubeden alıcak demesi çıldırtıyor

hayır gelip gelmemesi önemli değil ama dağıtıma çıktı 18-20 arası gelicek diyip bende evdeyim seçeneği seçtikten sonra kafasına göre şubeden alıcak demesi çıldırtıyor
Haklısın, Aras kargoyu aradın mı peki?

İlden ile değişiyor maalesef. Arastan çok memnunum ben mesela. Her zaman adresime getirirler.

Genelde günlük dağıtımı yetiştiremediklerinde böyle yapıyorlar, bende de her seferinde şehrin ortasında olmama rağmen köy dağıtımına çıkacak yazıyor ertesi gün geliyor, yarın şubeyi arayıp bilgi al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,803
Üyeler
195,463
Son üye
utopik
Geri