Neler Yeni

Yardım Aras kargo şubesinin hakareti ne maruz kaldım

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
O firmaya yazık değil mi haftalardır bekletiyorlar ürünü 1 hafta önceden beri müşteriye kargo dağıtımı yapmıyorlar neyin anlayışı üslup bozuk şekilde hakaret edilse gel al şubeden dense şube nerede bayraklı sen neredesin İnönü taraflı konuşuyorsun ben sana hakaretler etsem bu arada forum yetkileri hadi görmediler sen ne yaparsın yaşın küçüktür yada hümanist birisindir bilemem senin ruh sağlığını halini ama 28 yaşındaki bir odtu mezunu birisine ki çalışmalarım var oyun için almıyorum 😀 beklediğim bir ürün hakaret edilmesi sana bilerek ürünü yollanmaması hoş şeyler değiller
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paylaştım buraya dosya ekle kısmına olmadı ?
Birader benim gözümde hizmet bekleyen birisinden başka bir şey değilsin. Ben şikayet sonrası olacaklardan bahsettim. O çok söylediğiniz THH ye çok savunma yazdım. Zamanınıza yazık. 300-500 fazla ver amazondan kolay gelsin ile diğer gün teslim al ürünü. Madem bu kadar kafanız çalışıyor bunlarıda düşünün.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berk
Ne işsiz insanlarsınız ya. Kampanya dönemi yoğunluğu olabilir az anlayış gösterin. Cimere şikayet etmişsin direk. Haketmişsin. Şimdi paşa paşa git al kargonu. Şikayet etsen bile bir şey olmayacak genel merkezden ceza kesintisi yer kapanır konu. Olan senin zamanına kargona olur.
sence bu kişi düzgün bir muhatap bulabilse konu buralara kadar gelirmiydi? veya işini ahlakıyla yapsalar. açık konuşsun desin yoğunluk var kargonuzun dağıtımı 2güne çıkabilir kusura bakmayın ama şubeden alabilirsiniz desin insanlarda ona göre durumunu ayarlar. sen olayı kişiselleştiriyorsun. kargoculuk mesleğinde alttan almayı, her müşterinin farklı sorunları olabileceğini dolayısıyla kendi kapasiteni buna göre yönlendirmen lazım çalışmak için. yoksa böyle oluyor işte.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
sence bu kişi düzgün bir muhatap bulabilse konu buralara kadar gelirmiydi? veya işini ahlakıyla yapsalar. açık konuşsun desin yoğunluk var kargonuzun dağıtımı 2güne çıkabilir kusura bakmayın ama şubeden alabilirsiniz desin insanlarda ona göre durumunu ayarlar. sen olayı kişiselleştiriyorsun. kargoculuk mesleğinde alttan almayı, her müşterinin farklı sorunları olabileceği kapasitesini bilmen lazım çalışmak için. yoksa böyle oluyor işte.
Yüksek ihtimalle şikayet haberini almadan önce konuşsaydı kurye böyle bir üslup ile konuşmazdı diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Onur Yücel
THH 6 aydan önce bir karar çıkarmayı becerebilse zaten bu tarz durumlar yaşanmayacak.
En sağlam kargo Yurtiçi, Kolay gelsin. Gerisi fasa fiso.
Kolay gelsin rakipsiz çok iyiler.
Dava et , thh ye başvur vs elinden geleni ardına koyma ama hukuk denen bir şey olmadığı için dava etsen yıllar yıllar sürüyor dava en son takipsizlik falan verip yolluyorlar. Ses kaydı da kvkkdan kullanılamaz. Firmalar bizimle görüşmeleri kullanabiliyor ama biz kullanamıyoruz o da sistemimizin ayrı bir güzelliği :)
Adam senin kargoyu açsa ürünü kendine alsa getirmiyorum kardeşim dese şikayet edip hakkını arayabileceğin herhangi bir merci yok.
Şans eseri yaşıyoruz diye boşuna demiyoruz

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Kolay gelsin rakipsiz çok iyiler.
Dava et , thh ye başvur vs elinden geleni ardına koyma ama hukuk denen bir şey olmayacağı için dava etsen yıllar yıllar sürüyor dava en son takipsizlik falan verip yolluyorlar. Ses kaydı da kvkkdan kullanılamaz. Firmalar bizimle görüşmeleri kullanabiliyor ama biz kullanamıyoruz o da sistemimizin ayrı bir güzelliği :)
Adam senin kargoyu açsa ürünü kendine alsa getirmiyorum kardeşim dese şikayet edip hakkını arayabileceğin herhangi bir merci yok.
Şans eseri yaşıyoruz diye boşuna demiyoruz
2000 lira bile olmayan ürün için dava masrafı mı harcayacak yani ? Güldürmeyin arkadaşlar

alpersy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Alperen Celebi
Ne işsiz insanlarsınız ya. Kampanya dönemi yoğunluğu olabilir az anlayış gösterin. Cimere şikayet etmişsin direk. Haketmişsin. Şimdi paşa paşa git al kargonu. Şikayet etsen bile bir şey olmayacak genel merkezden ceza kesintisi yer kapanır konu. Olan senin zamanına kargona olur.
ne kadar boş yapmışsın kardeşim. ben kargo ile geliyorsa kapıma kadar getirmelerini isterim niye gidip mazot harcıyım oraya ? benzer olayı yaşadım genel merkezden tut her yere şikayet ettim. ertesi gün sabah 9 da kargom gelmişti ki normalde en erken 15 de gelirdi. daha sonra beni aramışlardı düzledi mi vs diye ?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
ne kadar boş yapmışsın kardeşim. ben kargo ile geliyorsa kapıma kadar getirmelerini isterim niye gidip mazot harcıyım oraya ? benzer olayı yaşadım genel merkezden tut her yere şikayet ettim. ertesi gün sabah 9 da kargom gelmişti ki normalde en erken 15 de gelirdi. daha sonra beni aramışlardı düzledi mi vs diye ?
Dar bakış açısından çık. Şuan kara cuma indirimlerinden dolayı günlük hacimleri arttı. Araç bozulmuş olabilir eyvallah o gün çıkamamış olabilir oraya onada eyvallah. Şube zamanında teslim edemediği mal için ceza yiyor zaten şube müdürü bunu isteye isteye yapar mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Onur Yücel
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Cevap vermeyin şu eşeğe ya ahraz mıdır nedir boş boş muhalefet emeye çalışıyor her şeye ilgi görmemiş ailesinden yazık

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Dava masrafını kaybeden öder kardeşim bu bir. İkincisi de göZ ünle oku adam 4070 almış. Z nin yerini değiştirme göZ ile oku :)
Başkasına attığı mesajı okumamam normal. Ana mesajında detay belirtmedi HDD yazmış birisi ondan öyle dedim

Lucifer35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
Birader benim gözümde hizmet bekleyen birisinden başka bir şey değilsin. Ben şikayet sonrası olacaklardan bahsettim. O çok söylediğiniz THH ye çok savunma yazdım. Zamanınıza yazık. 300-500 fazla ver amazondan kolay gelsin ile diğer gün teslim al ürünü. Madem bu kadar kafanız çalışıyor bunlarıda düşünün.

En büyük hatam N11'den sipariş vermek oldu. Hepsiburada, Hepsijet, MNG Kargo, Yurtiçi Kargo gibi firmalarla hiç sorun yaşamadım. Özellikle Yurtiçi Kargo’da tanıdık bir abi var. Sorun olduğunda beni arardı. Mesela, “Emre, dağıtıma çıkacağım, şu saatte kapındayım. Ara da kıllık etmesinler şimdi bana,” derdi. Şubeyi hiç aramama gerek kalmazdı.

Bu olaydan sonra tanıdık olan birini aradım. Adamı, “Fuat abi, böyle böyle yapıldı bana,” diye aradım. Kendisi kurye olmasına rağmen bu duruma şaşırdı. Zaten arkadaşlar, bir daha asla Aras Kargo ile çalışmam. Başka firma var mı diye soruyorum, “Yok,” diyorlar. “Eyvallah,” diyorum. Benim için Yurtiçi Kargo, MNG Kargo her zaman daha iyidir.

Eskiden PTT Kargo’ya çok kızardım ama yemin ederim, Aras Kargo’nun karşısında melek gibi kalırlar. Temu’dan sipariş veremiyorum çünkü kargo seçme şansım maalesef yok.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Özer
Arkadaşlar, 1 hafta önce de Aras Kargo Altınyol şubesiyle ilgili bir rezillik hakkında konu açmıştım. Kargomu arıyorum, “Dağıtımda” diyorlar. Ertesi gün arıyorum, “Arabamız bozuldu” diyorlar. Diğer gün, “Dağıtıma çıkacak” dediler, ama yine çıkmadı. Cumartesi günü de geçti, hala teslim edilmedi. Pazar günü zaten kapalı.

Bugün tekrar aradım, en doğal hakkım olarak aramak istedim. Telefona çıkan bir çalışan, “Evet, dağıtıma çıkmadı” dedi. Sebebini sordum, “İşte, bu kadar uğrayacağınıza şubeden alsaydınız ya” dedi. Üstüne, “Bizi CİMER’e şikayet etmişsiniz, alın kargonuzu, bir daha aramayın” dedi. Alo diyorum, cevap yok. Müdürleriyle görüşmek istediğimi söyledim.

En sonunda çıldırdım, “Şubeye gelirsem kavga çıkar, bu üslup ne böyle?” dedim. Bunun üzerine, çalışan sinirlenip bana bağırmaya başladı. “Bencil olduğumu, onların hizmetçi olmadığını” söyleyip karakterime hakaret etti ve yüzüme telefonu kapattı.

Bu şube, 1 puanı bile hak etmiyor. Şimdi bu kargo firmasını dava etmek istiyorum, özellikle de şubeyi. Ses kayıtlarım elimde mevcut. Bunların amacı nedir? Ses kayıtları sadece müşterilere göre mi dinleniyor, yoksa genel bir denetim mekanizması yok mu? Bu kadar liyakatsiz bir tavır, hele ki kurumsal bir firmada, inanılır gibi değil.

Ses kaydını gönderdim, sözde kargomun geleceği söylenmişti. Ancak takip sayfasında hala bir ilerleme yok.

---
3-4 gün teslim alamadın diye cimer'e şikayet etmek hangi aklın ürünü?

Lucifer35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
Başkasına attığı mesajı okumamam normal. Ana mesajında detay belirtmedi HDD yazmış birisi ondan öyle dedim
Öyle bir şey falan olsa Allah'a havale ederdim 😀 uğraşmam kırılacak bir ürün pahalı bir ürün iş yapacağım ürün ama hem vaktim hemde zamanımdan oldu 🥺

Top Bottom