Neler Yeni

Aras kargo teslim edilemeyen kargo max kaç gün şubede bekler?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Shoto Todoroki
yurtdışı siparişim vardı tahmini aras kargo ile 5 gün sonra falan gelicek ama ben şehir dışında olacağım teslim edilemediğinde kaç gün şubede bekler? internette 3 gün yazıyor şubeyi arayıp söylesem istediğim kadar bekletirler mi?

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mert Erçelik
3 gün bekletmesi gerekiyor dağıtımla beraber 4 gün komuşunuz vs varsa ona bıraktırın yada ulaşabilirseniz durumu izah edin bekletirler belki

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Shoto Todoroki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 gün bekletmesi gerekiyor dağıtımla beraber 4 gün komuşunuz vs varsa ona bıraktırın yada ulaşabilirseniz durumu izah edin bekletirler belki
aslında 1.dağıtımdan sonraki gün bir daha denemiyorlar mı teslim etmeyi? yani 5 gün olmaz mı mantıken?

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mert Erçelik
aslında 1.dağıtımdan sonraki gün bir daha denemiyorlar mı teslim etmeyi? yani 5 gün olmaz mı mantıken?
aslında evet , kendimde kargocuyum firmaya göre değişiyor sistemleri, ben ilk çalıştığım firmada 2 gün dağıtıma çıkarıyordum 3. gün iadeye gönderiyordum fakat müşteriye ulaşamadıysam kafama göre değil.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Shoto Todoroki
aslında evet , kendimde kargocuyum firmaya göre değişiyor sistemleri, ben ilk çalıştığım firmada 2 gün dağıtıma çıkarıyordum 3. gün iadeye gönderiyordum fakat müşteriye ulaşamadıysam kafama göre değil.
kapıya geldiğinde ararsa beni sorun yok ama aramazsa başka birine de yönlendiremiycem komşuma bırakmasını nasıl söyleyeceğim o zaman biliyorsundur belki?

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
can
kapıya geldiğinde ararsa beni sorun yok ama aramazsa başka birine de yönlendiremiycem komşuma bırakmasını nasıl söyleyeceğim o zaman biliyorsundur belki?
kargo firmasını aramayı denedin mi hiç ? arıyorsun evde olamadığını söylüyorsun komşuya markete esnafa bıraktırıyorsun sorun çözülüyor.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Shoto Todoroki
kargo firmasını aramayı denedin mi hiç ? arıyorsun evde olamadığını söylüyorsun komşuya markete esnafa bıraktırıyorsun sorun çözülüyor.
kuryenin araması lazım ya normalde hani. aramıyor işte araması lazım normal de. ben aramayı deneyeceğim mecbur o da ulaşabilirsem umarım.

Top Bottom