Aras Kargo teslimat yapmamakta ısrar ediyor

xvlox

80+
Reaksiyon skoru
4
Şikayetvar'a yazdım, bir şey değişmedi. Günde 1-2 kere Aras Kargo'yu arıyorum; aynı cevap, aynı sorun devam ediyor. Normalde teslim edilen yere, dağıtıma çıkmadan önce kurye "alıcı adresi dağıtım alanı dışında" diyor. Tahmini teslimat süresi 2 günü geçti. Soruyorum, "burası köy mü, neden teslim edilmedi?" sürekli "ilgili birime aktardık, en kısa sürede teslim edilecek" deniyor. Daha nereye şikayet edebilirim? Kargo ücreti ödenmesine rağmen ısrarla teslim etmek istemiyorlar.

Şikayetvar'a yazdım, bir şey değişmedi. Günde 1-2 kere Aras Kargo'yu arıyorum; aynı cevap, aynı sorun devam ediyor. Normalde teslim edilen yere, dağıtıma çıkmadan önce kurye "alıcı adresi dağıtım alanı dışında" diyor. Tahmini teslimat süresi 2 günü geçti. Soruyorum, "burası köy mü, neden teslim edilmedi?" sürekli "ilgili birime aktardık, en kısa sürede teslim edilecek" deniyor. Daha nereye şikayet edebilirim? Kargo ücreti ödenmesine rağmen ısrarla teslim etmek istemiyorlar.
Kargonun basına bir şey gelmiş olabilir Aras Kargo benim de kargomu kayıp etmisti dagıtıma 3 kere cıktı 3'undede adres hatalı veya eksik dedi konusmadıgım yer kalmadı en son satıcıya iade gitti orada bile adres hatalı veya eksik demişler bende o gunden sonra tüm siparişlerimi HepsiJet veya kolay gelsin ile gonderen satıcıları tercih ettim ben subeye gitigimde vermiyorlardıda kargoyu sizde bir sansınızı deneyin subeye gidin oradan almayı deneyin ama kesinlikle ürün dagıtıma cıktıgında gitmeyin cunku yalanları cok basit oluyor ürün dagıtımda veremiyoruz diyorlar.

aras ve sürat bu 2 kargo allahın belası kargo kaybetmekle meşhurlar 2 siparişimi kaybettiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,813
Üyeler
185,169
Son üye
hyperDNA
Geri