Batuhan Lastronin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,141
Yanlış bilmiyorsam belirli noktalarda aktarmalarda güncelliyorlar orayıMerhabalar bir sorum olacak aslında hepsiburadadan kasa aldım ve bugün 2 gibi kargoya verildi ancak aras kargoya girip takip no ile sorguladığım da gönderi tarihini 04.05.2020 olarak gösteriyor ve kargo hala hb depo şubesinde gösteriyor.
Olabilir yani pazartesi çıksa sorun değil yine ama şu an da çıkabiliyorken neden pazartesi diye soruyor insan kendine. Telefonuma da mesaj geldi zaten 04.05.2020 de yola çıkmıştır dedi anlamadımYanlış bilmiyorsam belirli noktalarda aktarmalarda güncelliyorlar orayı
Evet aras kargo o konuda biraz geri kalmış bence mesela 11 de bakıyorum dağıtımda diyor detaylara giriyorum şubeye ulaştırmak için yolda diyor. Çok garip. Neyse umarım pazartesi elime ulaşır ulaşmazsa da napalım ölelim miÇok berbat bir sistemi var sistemde şubede görünür ama kargo dağıtımdadır ararsın bilgi vermekten bile acizdirler.
Doğru söylüyorsun ama kim bilir güncellenmemişlerdir, benim kargom adanada gözüküyordu öğlen 12 de saat 4 de baktım elimde ama hâla adanadaydi oluyor ara böyle şeyler çok takmaOlabilir yani pazartesi çıksa sorun değil yine ama şu an da çıkabiliyorken neden pazartesi diye soruyor insan kendine. Telefonuma da mesaj geldi zaten 04.05.2020 de yola çıkmıştır dedi anlamadım![]()
sistemleri kötü ama bazen insanın şansına mı başka bir durumdan oluşan bir fırsat mı bilmiyorum ama bazen çok kısa sürede kargoyu teslim edebiliyorlar (27 nisan saat 10 da izmir çakmaklı dan kargoya verilen ürünüm 28 nisan saat 15 civarı elime ulaştı) (İzmir/Çakmaklı-Kırklareli/Babaeski) (kargo firmalarının düzeni aşırı belirsiz çalışıyor)Çok berbat bir sistemi var sistemde şubede görünür ama kargo dağıtımdadır ararsın bilgi vermekten bile acizdirler.
Bazılarını arıyorum şuraya getirebilir misiniz diyorum onu bile getirmekten acşzler ve ücretli kargoÇok berbat bir sistemi var sistemde şubede görünür ama kargo dağıtımdadır ararsın bilgi vermekten bile acizdirler.
Takmadım da merak ettim acaba hp de bizi mi yiyor kargoya verdik diye düşündüm bir an.Doğru söylüyorsun ama kim bilir güncellenmemişlerdir, benim kargom adanada gözüküyordu öğlen 12 de saat 4 de baktım elimde ama hâla adanadaydi oluyor ara böyle şeyler çok takma
Bence de ben bir tek yurtiçiyi seviyorum 1 gün de getiriyorlar ve evime 12 de geliyor. Aslında şubeden şubeye değişiyor.sistemleri kötü ama bazen insanın şansına mı başka bir durumdan oluşan bir fırsat mı bilmiyorum ama bazen çok kısa sürede kargoyu teslim edebiliyorlar (27 nisan saat 10 da izmir çakmaklı dan kargoya verilen ürünüm 28 nisan saat 15 civarı elime ulaştı) (İzmir/Çakmaklı-Kırklareli/Babaeski) (kargo firmalarının düzeni aşırı belirsiz çalışıyor)
Ben de çok yaşadım ya sürat kargo şubesinden teslim alınacak yazıyorum adrese şubeye gidiyorum dağıtımda deniyorBazılarını arıyorum şuraya getirebilir misiniz diyorum onu bile getirmekten acizler ve ücretli kargo
Yemezler merak etmeTakmadım da merak ettim acaba hp de bizi mi yiyor kargoya verdik diye düşündüm bir an.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence de ben bir tek yurtiçiyi seviyorum 1 gün de getiriyorlar ve evime 12 de geliyor. Aslında şubeden şubeye değişiyor.
Ben de çok yaşadım ya sürat kargo şubesinden teslim alınacak yazıyorum adrese şubeye gidiyorum dağıtımda deniyorAdamı arayın ya da numarasını vereyim adam nereye gidecekse oraya gidip alayım diyorum yapmıyorlar da çok saçma işler.