Arbitrium - Windows Tweaker Aracı

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
816
Arbitrium - Windows Tweaker Aracı
Herkese merhana çok fazla dil dökmek istemiyorum çok güçlü c++ tabanlı windows tweaker aracı geliştiridm açık kaynak birden fazla dil seçeneği mevcut. Hata bulanlar buraya yazabilir. Github türkçe çevirerek tüm özellikleri görürsünüz zaten 500 den fazla içerik var.

Kaynak kod: https://github.com/shadesofdeath/Arbitrium

Releases indir 32 MB : https://github.com/shadesofdeath/Arbitrium/releases
Download
1787509055134.webp

Son düzenleme:
Program diğer birçok pro programlara göre daha çok işlevsel ve kullanışlıdır. Bence denemelisiniz.. Yorumlarınızı buraya bekliyorum..

Program diğer birçok pro programlara göre daha çok işlevsel ve kullanışlıdır. Bence denemelisiniz.. Yorumlarınızı buraya bekliyorum..
Programı detaylı incelemedim ve kullanmadım ama;
Açıklamada oludugum kadar edge ve onedrive temizlemesini winsxs ten siliyorsa ve derin temizleme yada resetbase yapıyorsa super.
Explorer kenar barlarını istediğin renk vs de oluyorsa hakikatten çok iyi olur.
Bunları reg ile tutturmak biraz zor, sistem izin vermiyor hive, advanced ile kaç sefer denediysem olmamıstı ps1 de..
Bu veya buna benzer bir programda zannedersem benuslu11, yada mahmutf7 de paylasmıştı hatırladıgım
Kolay gelsin..

Programı detaylı incelemedim ve kullanmadım ama;
Açıklamada oludugum kadar edge ve onedrive temizlemesini winsxs ten siliyorsa ve derin temizleme yada resetbase yapıyorsa super.
Explorer kenar barlarını istediğin renk vs de oluyorsa hakikatten çok iyi olur.
Bunları reg ile tutturmak biraz zor, sistem izin vermiyor hive, advanced ile kaç sefer denediysem olmamıstı ps1 de..
Bu veya buna benzer bir programda zannedersem benuslu11, yada mahmutf7 de paylasmıştı hatırladıgım
Kolay gelsin..
Evet tnctr.com'da farklı paylaşımlarda var bunu ben siteden alıp buraya ekledim insanlar yararlansın diye. Geliştiricisi daha bir çok özellik katarak güncelleme yapacak. Bende buraya eklerim o zaman konuyu. Saygılarımla

Evet tnctr.com'da farklı paylaşımlarda var bunu ben siteden alıp buraya ekledim insanlar yararlansın diye. Geliştiricisi daha bir çok özellik katarak güncelleme yapacak. Bende buraya eklerim o zaman konuyu. Saygılarımla
tnctr den konudayım hocam, inceliyorum(y)

Geri