Neler Yeni

Çözüldü✓ arc a750 ekran kartında yaşadığım problem

ReyMysterio619

80+ Bronze
RTX 3060 sistem 11.500 e nerede var atabilir misiniz?
Hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

RTX 3060 sistem 11.500 e nerede var atabilir misiniz? Marttan beri bakıyorum o fiyatlara düşmüyor artık.
11999'muş çok da fark etmez

SadeceSeyf

80+ Gold
Bir tane arkadas da geçen yazmıştı bir problemi. Onu forum arama kısmından arattirip deneyebilirsiniz

milenix

80+ Gold
geride olması rakip olmadığı anlamına gelmez ki :)) o zaman intelede rakip olmadı vs vss böyle uzar gider para bizim gibi ülkelerde fp oranı önemlidir ryzen işlemcilerle amd ekran kartları ile bunları yapıyor mu yapıyor ben buna bakarım amerıkalı ıngılız vs ne kullanıyor umrumda değil onlarım alım gücü ile bizim ki bir değil çünkü ben amd en ıyısıdır demıyorum ama yaptıkları başardıkları işler ortada am4 soket ile 5 nesil işlemci verdi adamlar intel hala anakart değişsin dursun nvıdıa desen keza öyle vram vermez fıyatlar ayrı yukardan gidiyor şirket ortağımıyım değilim alırım amd geçerim yarın intel daha uyguna daha ıyı ekran kartı verir yazılımı düzelmiş olur kendini kanıtlar intel ekran kartı alır geçerim ben para faydaya bakarım gerisi boş iş fan boyluğa gerek yok rekabet her zaman iyidir son kullanıcıya yarar
Nvidia'nın bu kadar pahalı olması yine AMD'nin suçu. Çıkış fiyatı olarak hep birbirine yakın olarak çıktılar ama biri sorunlu diğeri sorunsuz ve kat be kat iyi olunca tabii ki biri tercih edilirken diğeri tercih edilmiyor. Bu yüzden talabin fazla olduğu kart pahalandıkça pahalanırken talebin olmadığı kartta satılmak için ucuzluyorda ucuzluyor. İntel şuan çok mükemmel bir şekilde geliyor. DLSS'e FSR gibi geleneksel yöntemlerle çalışan yerine yine aynı şekil yapay zeka ile çalışan gerçekten rekabet edebilecek XeSS çıkartı. Her ne kadar fps olarak şuan ne FSR ne de DLSS'in yanına yaklaşamasada ilerde güncellemelerle kesinlikle DLSS'e gerçekten rakip teknoloji olacak. Aynı şekilde ray tracing konusunda AMD'nin içinden geçer. Ve 2024'te çıkması planlanan Battlemage mimarili ekran kartları performans anlamında 4070 Ti belki 4080 seviyesine çıkacak.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
Hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

11999'muş çok da fark etmez
Baktığımız zaman buda fena değil ancak arada 2000 TL'lik farkta az değil hocam %20-30 performans farkı olsa hak eder ama performans farkı yok sadece dediğim problemi yaşıyorum onu da çözersem on numara kart olmuş

ReyMysterio619

80+ Bronze
Baktığımız zaman buda fena değil ancak arada 2000 TL'lik farkta az değil hocam %20-30 performans farkı olsa hak eder ama performans farkı yok sadece dediğim problemi yaşıyorum onu da çözersem on numara kart olmuş
Hocam ray tracing, dlss ve sorunsuz driverler için 2k fark az bile bence hocam sizin kararınız

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
Selamlar problemi çözdüm en azından iki gündür sorun yaşamıyorum.
Driverpack ile driverları güncelledim iki ayrı intel driverı ve framework vs güncelledi bahsettiğim FPS drop ve oyundan atmayı şuan yaşamıyorum, tekrar yaşarsam bu yazıyı güncellerim.

Top Bottom