Arc A750 kullanıyorum rx 6600 xt almalı mıyım?

Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar. Güncel olarak Arc A750 kullanıyorum ve RX 6600 XT ekran kartını takasla almayı düşünüyorum. Sizce bu mantıklı bir düşüncemi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Neden dolayı değiştirmek istiyorsunuz hocam. Performans farkı yok.

Merhaba arkadaşlar. Güncel olarak Arc A750 kullanıyorum ve RX 6600 XT ekran kartını takasla almayı düşünüyorum. Sizce bu mantıklı bir düşüncemi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Miningli temiz rx 6600 bulmak zor. Bende Arc a750 kullanıyorum. Ben hikayeli oyun oynadığım degismezdim. Son zamanlarda Amd driver sorun yaşayan çok gördüm. Tabi bazı oyunlarda Amd önde

RX 6700 XT veya RX 6800 alın Nvdia isterseniz 3070Tİ bakabilirsiniz geçtiğinize deysin bari geçecekseniz, işlemcinizi bilmiyorum ama.

Cs2 İnfernoda özellikle 120 fps civarına düşüyor drop yiyorum. İşlemcim ryzen 5 5600
Ekran kartıyla alakası yok onun hocam . Oyunla alakalı bende rx6700 var anlık çok düşüşler oluyor. Özellikle ölüm maçında vs fps çok düşüyor ms değeri yükseliyor.

Geri