Yardım ARC A750 LOL GRAFİK AYGITI BAŞLATILAMADI DİYOR LÜTFEN ACİL ÇÖZÜM

Bersahq

80+
Reaksiyon skoru
15
bilgisayarımı alalı 1.5 ay olmuştur aldıgım gün lolü yükledim ve lolde şampiyon secim ekranından sonra oyundan atıyor ve grafik aygıtı başlatılamadı diyor arc kontrolden baktıgımda ise sürümünüz güncel diyor gerçekten bıktım bu sorundan peşimi bırakmıyor lütfen acil çözüm
ekran kartı intel arc a750 8gb
işlemci intel i3 13100F 13. nesil

Ekler

• Ekran Görüntüsü (56).png
    Ekran Görüntüsü (56).png
    661.8 KB · Hit: 80
  • resim_2023-08-04_124542741.png
    resim_2023-08-04_124542741.png
    312.8 KB · Hit: 73
Ekran kartını bilmiyorum, umarım yardımcı olan birisi çıkar

Bazen böyle sorunların çözümü basit olabiliyor
Windows güncel olmasına özen gösterin
Güvenlik duvarında League of Legends ekli değilse ekleyin
Daha önce farklı bir kart takılıysa, o karta dair sürücüleri ve kalıntıları temizleyin
Oyunun ayarlarında ki config ve log dosyalarını silip client çalıştırabilir veya tamamen silip temiz kurulum yapabilirsiniz
Her bir adımı deneyip, daha sonra diğerine geçmekte fayda var.

Ekran kartını bilmiyorum, umarım yardımcı olan birisi çıkar

Bazen böyle sorunların çözümü basit olabiliyor
Windows güncel olmasına özen gösterin
Güvenlik duvarında League of Legends ekli değilse ekleyin
Daha önce farklı bir kart takılıysa, o karta dair sürücüleri ve kalıntıları temizleyin
Oyunun ayarlarında ki config ve log dosyalarını silip client çalıştırabilir veya tamamen silip temiz kurulum yapabilirsiniz
Her bir adımı deneyip, daha sonra diğerine geçmekte fayda var.
kime danıştıysam bir cevap alamadım gerçekten intel ekran kartı aldıgım güne lanet olsun :(

Yazılımsal bir problem muhtemelen.Yeni güncelleme ile çözülür diye tahmin ediyorum.

Yazılımsal bir problem muhtemelen.Yeni güncelleme ile çözülür diye tahmin ediyorum.
intelin kendi sitesinde 4577 4578 gibi sürücüler var ama benim intel arc kontol uygulamamda 4502 var yani bana güncelleme gelmiyor maalesef googleden kendim yüklersem sıkıntı çıkmasından korkuyorum :(((

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,746
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri