ekip te alan yok solo da çok oyniyan var diye düşündümExoborne yi bekliyorum eger fiyatlar aynı olursa Exoborne alacagım yüksek lursa Arc raider alacagım ama ekibiniz varsa alın gecin
Tam olarak aradığın şey ne? Tüm extraction oyunlarını oynadım ona göre yorumlayım.çok fazla izledim eft yi de bekledim ki ona göre seçip alim diye de yine de kararsızım oynayanlar veya bilgi sahibi olanların fikirlerine açığım eleştirilerde dahil İyi akşamlar dilerim
sıkılırsınekip te alan yok solo da çok oyniyan var diye düşündüm
45 saatim var oyunda çoğunu solo oynadım. Bir yerden sonra solo oynama hevesi kalmıyor ya da bende öyle oldu 1 kişi dahi olsa birlikte oynayacağın sıkmaz ama solo bende çok oyunu açma isteği uyandırmıyor.ekip te alan yok solo da çok oyniyan var diye düşündüm
direk olarak hayatta kalma aşırı hard olmicak seviyede solo günde 3 4 saat takılıp çıkabilceğim tarz loot biriktirebilceğim tarzTam olarak aradığın şey ne? Tüm extraction oyunlarını oynadım ona göre yorumlayım.
ilerleyen zamanda illa ekibi halledersin45 saatim var oyunda çoğunu solo oynadım. Bir yerden sonra solo oynama hevesi kalmıyor ya da bende öyle oldu 1 kişi dahi olsa birlikte oynayacağın sıkmaz ama solo bende çok oyunu açma isteği uyandırmıyor.
O zaman tarkovdan uzak dur. Arc solo için çok okey ve çok daha chill bi oyun. Tarkovu günde 2-3saat oynayarak zevk alamazsın ve hayatsızlar tarafından bullylenirsin çok fazla. Eğer arc raiderstan bi tık daha hard tarkovdan daha hafif bir şeyler arıyorsan delta force operation modu var o da extraction ve bedava.direk olarak hayatta kalma aşırı hard olmicak seviyede solo günde 3 4 saat takılıp çıkabilceğim tarz loot biriktirebilceğim tarz
delta force biraz daha gerçekçi fantastik arc dünyası hoşuma gidiyor baya sence ilk delta force deneyip mi ona göre arc alim veya almiyim anlatımın için teşekkürler bu arada benim için süper bi anlatım oldu rahatladım .dO zaman tarkovdan uzak dur. Arc solo için çok okey ve çok daha chill bi oyun. Tarkovu günde 2-3saat oynayarak zevk alamazsın ve hayatsızlar tarafından bullylenirsin çok fazla. Eğer arc raiderstan bi tık daha hard tarkovdan daha hafif bir şeyler arıyorsan delta force operation modu var o da extraction ve bedava.
Delta force arc raiders ve tarkov arasında. Arc raiders kadar arcade değil tarkov kadar da hard core değil. Ben hepsini oynadım, oynuyorum. Eğer türü hiç oynamadıysan delta force indirip dene seversen arc alırsın belki deltayı seversin almana da gerek kalmaz delta force da çok güzel oyun çünkü. Paralı ozmetikleri falan oyun içi farm yapıp alabiliyorsun veya firma sürekli bedava şeyler veriyor.delta force biraz daha gerçekçi fantastik arc dünyası hoşuma gidiyor baya sence ilk delta force deneyip mi ona göre arc alim veya almiyim anlatımın için teşekkürler bu arada benim için süper bi anlatım oldu rahatladım .d
tamamdır dediğin gibi yapıcam çok teşekkür ederimDelta force arc raiders ve tarkov arasında. Arc raiders kadar arcade değil tarkov kadar da hard core değil. Ben hepsini oynadım, oynuyorum. Eğer türü hiç oynamadıysan delta force indirip dene seversen arc alırsın belki deltayı seversin almana da gerek kalmaz delta force da çok güzel oyun çünkü. Paralı ozmetikleri falan oyun içi farm yapıp alabiliyorsun veya firma sürekli bedava şeyler veriyor.