Arc raiders kampanyası kapsamında Msi Rtx 5070 aldım kodu alamıyorum?

Reaksiyon skoru
0
22.10.2025 tarihinde Msi marka 5070 ekran kartı aldım kartı alırken sitede Arc raiders kampanyası vardı satıcıdan kodu istiyorum fakat beni msi veya nvidiaya yönlendiriyor onlarada sorduğumda satıcıya yönlendiryor nasıl çözebilirm bunu msi ve nvidia dan gelen mailler şu şekilde

Ekler

• IMG_9152.webp
    IMG_9152.webp
    154.2 KB · Hit: 60
  • IMG_9153.webp
    IMG_9153.webp
    186.6 KB · Hit: 55
22.10.2025 tarihinde Msi marka 5070 ekran kartı aldım kartı alırken sitede Arc raiders kampanyası vardı satıcıdan kodu istiyorum fakat beni msi veya nvidiaya yönlendiriyor onlarada sorduğumda satıcıya yönlendiryor nasıl çözebilirm bunu msi ve nvidia dan gelen mailler şu şekilde
Satıcı Amazon mu?

Müşteri hizmetleriyle bugün konuştum bu şekilde söylediler

Ekler

• IMG_9151.webp
    IMG_9151.webp
    112.6 KB · Hit: 93
Yaptım hepsini yaptım kabul etmiyorlar malesef hatta bi konuşmamda bizim böyle bi kampanyamız yok dediler sizin attığınız linki aynı şekil gönderdim sonra bi bakalım bekleyin dediler sonrada nvidiaya yazın çözülür dediler onlara bile yazdım her yolu denedim gibi :(

Yaptım hepsini yaptım kabul etmiyorlar malesef hatta bi konuşmamda bizim böyle bi kampanyamız yok dediler sizin attığınız linki aynı şekil gönderdim sonra bi bakalım bekleyin dediler sonrada nvidiaya yazın çözülür dediler onlara bile yazdım her yolu denedim gibi :(
Şikayetvara yazın.

İncehesap dan aldığım sistem de 5070 vardı kod istiyorum diye yazdım ertesi gün gönderdiler hemen

hocam oyunun kendi müşteri temsilcisi kimseye dönüş yapmıyor belki bununla bir ilgisi olabilir şuan arc raiders discord sunucusu çalkalanıyor

gelişme var mı hocam
msi 5070 gaming trio aldık amazondan ama durum malum
Kodu gönderdiler hocam çözüldi en son şikayetvara yazdım 5-6 saat sonra gönderdiler ama ilkten direttiler bizle alakası yok diye hem nvidia hem msi ile konuştum satıcı verşcek dedi ve öylede oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,778
Üyeler
184,682
Son üye
İsa arslan
Geri