Öneri Arc Raiders vs HellDivers 2

dixtuel

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar. Uzun zamandır Helldivers 2 almak istiyordum fakat son zamanlarda Arc Raiders da çok dikkatimi çekti. Arkadaşlarım ikisini de oynamıyor, yani tek başıma oynayacağım ve çok sık mikrofon kullanmıyorum.
Örnek oyunlar söyleyip “bunu sevdiysen şunu al” vs. diyebileceğiniz şeyler var mı? Siz hangilerini önerirsiniz?

Biri loot shooter biri de co-op shooter. Tarkov tarzı oyunları seviyosan arc raiders yoksa helldiversı da tercih edebilirsin

Merhabalar. Uzun zamandır Helldivers 2 almak istiyordum fakat son zamanlarda Arc Raiders da çok dikkatimi çekti. Arkadaşlarım ikisini de oynamıyor, yani tek başıma oynayacağım ve çok sık mikrofon kullanmıyorum.
Örnek oyunlar söyleyip “bunu sevdiysen şunu al” vs. diyebileceğiniz şeyler var mı? Siz hangilerini önerirsiniz?
Ayni seyi ayni anda dusunmusuz hocam. Gamepassten deniyecegim arc raidersi

Ayni seyi ayni anda dusunmusuz hocam. Gamepassten deniyecegim arc raidersi
gamepass de arc riders yok 1300 tl oyun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam epic games den arc riders alın geçin yüzde 20 de iadesi var 264 tl iade alırsın

hocam epic games den arc riders alın geçin yüzde 20 de iadesi var 300 tl iade alırsın
Evet yokmus

hocam epic games den arc riders alın geçin yüzde 20 de iadesi var 300 tl iade alırsın
Epicten buyuk oyun almak mantikli degil. Cogu zaman problemli oluyor.

Evet yokmus

Epicten buyuk oyun almak mantikli degil. Cogu zaman problemli oluyor.
öyle bir şey yok bitti o devir eskidendi

1766085117617.webp

satın aldıgım oyunlar gelen iadeler gow dün hikaye bitti şimdi spiderman oynuyorum gayet akıcı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,113
Üyeler
186,847
Son üye
murat45
Geri