Jack sparrow123
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Arc 750 undervolt nasıl yapılır en iyi ayar nedir ve nereden yapılır yardımcı olur musunuz?
forum.donanimarsivi.com
Hocam şu oc lock freq ayarını denemiştim reddite bir kullanıcı foto atmıştı ordada 2150 yapıyordu msı afterburner dan baktıgımda 2151 yazıyordu MHz. Spider-Man remastered girdiğimde bir süre sonra oyunda atıyordu hata veriyordu şuan ki ayarları denemedim ama siz böyle bir sorunla karşılaştınızmı?Hocam
Şunu bi inceleyin ben ordan yaptımA750 & i3 12100f deneyimlerim.
Merhabalar dostlarım deneyimlerimi sizlere aktarmak istedim 2 gün fazla bir şekilde test ettim sistemi. Öncelikle ekran kartı SPARKLE marka ona göre yorumlarınız. Öncelikle ekran kartı ısınma yapmıyor ama ısınma yapmamak için elinden gelen tüm fan gücünü kullanıyor.Fan sesi çok fazla bende...forum.donanimarsivi.com
Hocam ben bi sorunla karşılasmadımHocam şu oc lock freq ayarını denemiştim reddite bir kullanıcı foto atmıştı ordada 2150 yapıyordu msı afterburner dan baktıgımda 2151 yazıyordu MHz. Spider-Man remastered girdiğimde bir süre sonra oyunda atıyordu hata veriyordu şuan ki ayarları denemedim ama siz böyle bir sorunla karşılaştınızmı?