Neler Yeni

Arcane hakkında düşünceleriniz?

Sizce nasıl?

• Harika ötesi!

Oylar: 7 46.7%
  • Yani fena değil.

Oylar: 5 33.3%
  • Berbat!

Oylar: 3 20.0%

• Oy kullanan toplam üye
    15

Bergee

80+ Silver
Bu zamana kadar ki Avatar'dan sonra izlediğim en iyi animasyon dizisi diyebilirim. Riot bu işi gerçek manada yapıyor sadece 3 bölümde beni o kadar çok etkiledi ki... Özellikle 3. bölüm sonu ağlamama ramak kaldı o derece. Konusu ve içeriğiyle çok beğendim! Kesinlikle izlemeye değer tüm günümü bunu izleyerek geçirebilirim.

Powder karakteri; Jinx
Violet karakteri; Vi
Ekko zaten ekko :D
Jayce hextech'i keşfediyor heimerdingerda bunu destekleyecek gibi. Jinx ve Vi düşman mı oluyor 3. bölüm sonunda onu pek anlayamadım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu zamana kadar ki Avatar'dan sonra izlediğim en iyi animasyon dizisi diyebilirim. Riot bu işi gerçek manada yapıyor sadece 3 bölümde beni o kadar çok etkiledi ki... Özellikle 3. bölüm sonu ağlamama ramak kaldı o derece. Konusu ve içeriğiyle çok beğendim! Kesinlikle izlemeye değer tüm günümü bunu izleyerek geçirebilirim.

Powder karakteri; Jinx
Violet karakteri; Vi
Ekko zaten ekko :D
Jayce hextech'i keşfediyor heimerdingerda bunu destekleyecek gibi. Jinx ve Vi düşman mı oluyor 3. bölüm sonunda onu pek anlayamadım.
Mesela benim Riot oyunlarıyla alakam yok. Yine de bu diziyi izleyebilir miyim, anlayabilir miyim?

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesela benim Riot oyunlarıyla alakam yok. Yine de bu diziyi izleyebilir miyim, anlayabilir miyim?
Bence anlayabilirsiniz hocam. Zaten oyunu oynayıpta oyunun hikayesini bilmeyen çok insan var. Karışık bir dizi değil her şey en başından başlıyor. Ekko çocuk jinx çocuk vi bile henüz yetişkin değil olayların en başına gidiyor yani.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bence anlayabilirsiniz hocam. Zaten oyunu oynayıpta oyunun hikayesini bilmeyen çok insan var. Karışık bir dizi değil her şey en başından başlıyor. Ekko çocuk jinx çocuk vi bile henüz yetişkin değil olayların en başına gidiyor yani.
Bu saydığın karakterler LOL de mi yoksa Valorant da mı? Hangi oyunun dizisi ya da bu?

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Daha 3 bölüm yayınlandı çok bir şey söylenemez ama ben 3 bölümü de beğendim , duygular çok güzel işlenmiş umarım devamı daha güzel olur.

Bergee

80+ Silver

Bergee

80+ Silver

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer

Bergee

80+ Silver

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Kesinlikle olur hocam riot bu konuda çok iyi oyunları toxic oyuncuda dolu olsa hikaye ve animasyonda en iyileri bence.
ekko main olarak dizide ekkoyu sonlarda görmeyi bekliyordum başta görünce çok mutlu oldum çok sevimli yapmışlar

Bergee

80+ Silver
ekko main olarak dizide ekkoyu sonlarda görmeyi bekliyordum başta görünce çok mutlu oldum çok sevimli yapmışlar
Ben daha çok görmeyi istiyorum ekkoyu main değil ama ekko sevdiğim bir karakter :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,106
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom