Neler Yeni

Arcane'in sonunu begendiniz mi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,570
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Konuya gelen mesajlarda spoiler olabilir bastan uyarayim izlemediyseniz konuya girmeyin.
Soruya gecelim sizce nasildi? Ben acikcasi cok begendim oturup asla dizi film izlemeyen biri olarak beni baya sardi. Final hakkinda yorumlarinizi, teorilerinizi bekliyorum. Sonda ucu acik olan bir suru sey var cunku.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Rüveyda Akın
Arcane'in son sezonunu henüz bitirmedim ancak konuya bir yorum yapmak istiyorum. Sonda ucu açık olan bir sürü şey var demişsin ya, aslında yok. Çünkü LoL evreninin hikayesi zaten yıllar önceden belli.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,570
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arcane'in son sezonunu henüz bitirmedim ancak konuya bir yorum yapmak istiyorum. Sonda ucu açık olan bir sürü şey var demişsin ya, aslında yok. Çünkü LoL evreninin hikayesi zaten yıllar önceden belli.
Benim bildigim degil hocam asil hikaye arcane e gore belirleniyor diye okumustum.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Rüveyda Akın
Benim bildigim degil hocam asil hikaye arcane e gore belirleniyor diye okumustum.
O sadece Arcane'in ele aldığı bölüm için geçerli. Bir nevi yazılmış hikayeyi bu diziyle yeniden yazmış oldular. Sonrası için halen normal hikaye geçerli.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,570
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sadece Arcane'in ele aldığı bölüm için geçerli. Bir nevi yazılmış hikayeyi bu diziyle yeniden yazmış oldular. Sonrası için halen normal hikaye geçerli.
Kafam cok karisik hocam bende tam anlamadim 2. sezonu bitirince sizinde kafaniz karisir muhtemelen dora strateranin video atmasini bekliyorum aciklar muhtemelen detaylica

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serkan karakaya
Konuya gelen mesajlarda spoiler olabilir bastan uyarayim izlemediyseniz konuya girmeyin.
Soruya gecelim sizce nasildi? Ben acikcasi cok begendim oturup asla dizi film izlemeyen biri olarak beni baya sardi. Final hakkinda yorumlarinizi, teorilerinizi bekliyorum. Sonda ucu acik olan bir suru sey var cunku.
Sezon bittiyse izlemey başlıca. Bittimi?

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
sezer ser
Alakası yok, sıfırdan yazılmış hikaye. Dizinin belgeselinde açıklıyorlar izleyebilirsin. Onun dışında, beğenmedim finali. Ölmediğini göstermek için 3 farklı sahnede ipucu ile uğraşacaklarına, balonla giderken bir kare koysalardı daha iyi olurdu. Zamanı harcamışlar, gereksiz. İsha karakterine yazık oldu. Mutlu son yapmamak için cebelleşmişler gibi geldi. Aceleye gelmiş bir final bence. Live-action söylentileri doğru çıkarsa, 2 seneye kalmaz Jinx ve diğerlerini tekrar görürüz ama animasyon devam ederse 4 senede 1 sezon zor yapıyorlar. Maalesef iç karartır o iş. Genel olarak diziler Oscar alsa, bu dizi Oscar alırdı bence. Emek verilmiş bir iş. Keyifliydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kafam cok karisik hocam bende tam anlamadim 2. sezonu bitirince sizinde kafaniz karisir muhtemelen dora strateranin video atmasini bekliyorum aciklar muhtemelen detaylica
Karışacak bir şey yok aslında, ya sadece biraz zorlama ve süre yetmemesi nedeniyle acele etme var. 3. sezon kesinlikle gerekliymiş.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sırf diğer bölgeleri işlemek için aceleye getirilmiş bir son. Ekko ve Jayce sezonu sırtladı, Allah'tan herkesin nefret edeceği bir son olmadı. Jinx öldümü kaldımı hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz. Son 2 bölümde swain kuzgunları göze çok battı, 3 veya bilemedin 4 seneye noxus dönemi başlar (o değilde koskoca koca noxus için en az 4 sezon lazım bence)

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Rüveyda Akın
Alakası yok, sıfırdan yazılmış hikaye. Dizinin belgeselinde açıklıyorlar izleyebilirsin. Onun dışında, beğenmedim finali. Ölmediğini göstermek için 3 farklı sahnede ipucu ile uğraşacaklarına, balonla giderken bir kare koysalardı daha iyi olurdu. Zamanı harcamışlar, gereksiz. İsha karakterine yazık oldu. Mutlu son yapmamak için cebelleşmişler gibi geldi. Aceleye gelmiş bir final bence. Live-action söylentileri doğru çıkarsa, 2 seneye kalmaz Jinx ve diğerlerini tekrar görürüz ama animasyon devam ederse 4 senede 1 sezon zor yapıyorlar. Maalesef iç karartır o iş. Genel olarak diziler Oscar alsa, bu dizi Oscar alırdı bence. Emek verilmiş bir iş. Keyifliydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karışacak bir şey yok aslında, ya sadece biraz zorlama ve süre yetmemesi nedeniyle acele etme var. 3. sezon kesinlikle gerekliymiş.
Nereye sıfırdan yazılmış hikaye? Nasıl da hiçbir şey bilmeden her şeyi biliyormuş gibi konuştun öyle :D Ben neden biliyordum o zaman madem dizide olacak olan her şeyi önceden? Konuşmak için konuşmayı kesin artık.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan
Son düzenleme:

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
sezer ser
Nereye sıfırdan yazılmış hikaye? Nasıl da hiçbir şey bilmeden her şeyi biliyormuş gibi konuştun öyle :D Ben neden biliyordum o zaman madem dizide olacak olan her şeyi önceden? Konuşmak için konuşmayı kesin artık.
Be akıllı sana kaynak verdim ya aç baksana 2 saatlik belgesele. Yapımcısı k*çından mı sallıyor. Boş yapma.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Rüveyda Akın
Be akıllı sana kaynak verdim ya aç baksana 2 saatlik belgesele. Yapımcısı k*çından mı sallıyor. Boş yapma.
Yapımcısının kıçını çok incelemişsin sanırım bu kadar emin boş yaptığına göre :D Jinx'in, Vi'nin, Warwick'in ve diğer tüm karakterlerin hikayesi LoL'ün sitesinde, LoR'un karakter kartlarında ve türevi YouTube hikayelerinde zaten önceden biliniyordu. Arcane sadece bunları derleyip topladı. Ortada sıfırdan yazılmış hikaye falan yok. LoL evrenine hakim olan herkes tüm olacakları önceden biliyordu. Daha fazla boş yapıp midemi bulandırma. Komik duruma düşürme kendini :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,457
Üyeler
161,458
Son üye
Snr23
Top Bottom