❌İndirim Bitti! Arçelik Oliz'e Özel PS5 Slim 30.499 TL!

bugraaykac

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
964
Kusura bakmayın, diğer yerlerdeki fiyatlar da aynıymış bunu Sıcak fırsat olarak paylaştım ama öyle değilmiş.

Son düzenleme:
Ps5 slimin 30.500 tl fiyatına sıcak fırsat gözüyle bakıyorsan ekonomi çok iyi bence

Vatanda da aynı fiyat hocam o da bilkom garantili
O Vatan karta özelmiş Arçelik'te ise kendi Oliz denilen uygulamasına özel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ps5 slimin 30.500 tl fiyatına sıcak fırsat gözüyle bakıyorsan ekonomi çok iyi bence
Bu fiyata Bilkom garantili Vatan'da bir de Arçelik'de var.

O Vatan karta özelmiş Arçelik'te ise kendi Oliz denilen uygulamasına özel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata Bilkom garantili Vatan'da bir de Arçelik'de var.
Vatan kart üye olmak anlamında hocam yani sipariş verirken hesabınız açıksa direk o fiyata geliyor

Vatan kart üye olmak anlamında hocam yani sipariş verirken hesabınız açıksa direk o fiyata geliyor
Tamam şimdi anladım, aslında alınacaksa Vatan'dan alınmalı ama isteyen Vatan'dan alır isteyen Arçelik'ten alır.

Tamam şimdi anladım, aslında alınacaksa Vatan'dan alınmalı ama isteyen Vatan'dan alır isteyen Arçelik'ten alır.
İsteyen vatandan alır isteyen Arçelikten alır ne?Vatan üzerinden satılan ps5'in konusu açılmış zaten burdaha neden açıyorsun?

İsteyen vatandan alır isteyen Arçelikten alır ne?Vatan üzerinden satılan ps5'in konusu açılmış zaten burdaha neden açıyorsun?
Neden sinirleniyorsunuz anlamıyorum? Vatan'daki ve Arçelik'deki fiyatlar aynı olsa bile kim bilir ne zaman ikisinden birinin fiyatı değişecek onu düşündün mü acaba? Burada Sıcak Fırsatlar paylaşıyoruz, kurallara uygun olmayan bir şey de paylaşmadım.

Sıcak fırsat diyemeyiz. Vatan Media Mrkt D&R gibi bir çok markette bu fiyatta. Bilkom garanti için konuşuyorum...

Sıcak fırsat diyemeyiz. Vatan Media Mrkt D&R gibi bir çok markette bu fiyatta. Bilkom garanti için konuşuyorum...
Bunu bilseydim keşke ama maalesef oralarda da aynı fiyattan olduğunu öğrenseydim paylaşmazdım.

Geri