bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 964
Kusura bakmayın, diğer yerlerdeki fiyatlar da aynıymış bunu Sıcak fırsat olarak paylaştım ama öyle değilmiş.
Son düzenleme:
arçelik oliz ne laArçelik Oliz'e özel fiyat bu hatırlatayım ayrıca Bilkom Garantili olması da avantaj diyebiliriz.PS5 SLİM DİJİTAL VERSİYON | Oyun Konsolu | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Arçelik
PS5 SLİM DİJİTAL VERSİYON Oyun Konsolu fiyatı ve teknik özelliklerini incelemek, kullanıcı yorumlarını okumak ve siparişinizi Arcelik'ten eşsiz fırsatlarla ve online vermek için tıklayın!www.arcelik.com.tr
Arçelik'e özel bir uygulama diyebiliriz.arçelik oliz ne la
O Vatan karta özelmiş Arçelik'te ise kendi Oliz denilen uygulamasına özelVatanda da aynı fiyat hocam o da bilkom garantili
Bu fiyata Bilkom garantili Vatan'da bir de Arçelik'de var.Ps5 slimin 30.500 tl fiyatına sıcak fırsat gözüyle bakıyorsan ekonomi çok iyi bence
Vatan kart üye olmak anlamında hocam yani sipariş verirken hesabınız açıksa direk o fiyata geliyorO Vatan karta özelmiş Arçelik'te ise kendi Oliz denilen uygulamasına özel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyata Bilkom garantili Vatan'da bir de Arçelik'de var.
Tamam şimdi anladım, aslında alınacaksa Vatan'dan alınmalı ama isteyen Vatan'dan alır isteyen Arçelik'ten alır.Vatan kart üye olmak anlamında hocam yani sipariş verirken hesabınız açıksa direk o fiyata geliyor
İsteyen vatandan alır isteyen Arçelikten alır ne?Vatan üzerinden satılan ps5'in konusu açılmış zaten burdaha neden açıyorsun?Tamam şimdi anladım, aslında alınacaksa Vatan'dan alınmalı ama isteyen Vatan'dan alır isteyen Arçelik'ten alır.
Neden sinirleniyorsunuz anlamıyorum? Vatan'daki ve Arçelik'deki fiyatlar aynı olsa bile kim bilir ne zaman ikisinden birinin fiyatı değişecek onu düşündün mü acaba? Burada Sıcak Fırsatlar paylaşıyoruz, kurallara uygun olmayan bir şey de paylaşmadım.İsteyen vatandan alır isteyen Arçelikten alır ne?Vatan üzerinden satılan ps5'in konusu açılmış zaten burdaha neden açıyorsun?
Bunu bilseydim keşke ama maalesef oralarda da aynı fiyattan olduğunu öğrenseydim paylaşmazdım.Sıcak fırsat diyemeyiz. Vatan Media Mrkt D&R gibi bir çok markette bu fiyatta. Bilkom garanti için konuşuyorum...
![]()
SONY Playstation 5 Slim Digital Edition 1 TB Oyun Konsolu Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SONY Playstation 5 Slim Digital Edition 1 TB Oyun Konsolu Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazawww.mediamarkt.com.tr
Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu fiyatı, teknik özellikleri, Sony Playstation 5 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu fiyatı, teknik özellikleri, Sony Playstation 5 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu (Bilkom Garantili)
Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu (Bilkom Garantili) en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
öğrenmen gerekirdi iyi araştırsaydın çabuk özür dile (!)Bunu bilseydim keşke ama maalesef oralarda da aynı fiyattan olduğunu öğrenseydim paylaşmazdım.