Neler Yeni

Arch linux geçilir mi?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Yeni olarak Arch linux kullanabileceğinizi sanmam. Ubuntu denemeyin bloat,spyware ve snap ile geliyor (bazı kişiler snap sever)
bende size Linux Mint yada oyun ve desktop için iyi bir distro olan Pop!_OS deneyebilirsiniz
eğer "No man i want to use arch btw" diyorsanız wikiden kurun biraz zor olacak kurulumu yada kolaya kaçıp isonun içerisinde bulunan
"archinstall" adlı yükleyiciyi kullanabilirsiniz zorlanırsanız arch wikiye bakın Desktop environment veya Window manager archinstall içinde
seçebilirsiniz safda ise bence rehber kullanın zor olacaktır
Gelelim oyunlara R6 ne bilmiyorum Rainbow Six siege diyorsan anti-cheat yüzünden çalışmaz
Minecraft açar belki windowstan yüksek fps verebilir
CS konuşmama gerek yok bütün valve oyunları linux destekli
diyorsanız "exe programlarını nasıl açacağım?" Wine, lutris kullanabilirsiniz
Steamde windows oyunu oynayacaksanız Proton kullanın protondb sitesinden oyununuza bakıp çalışıp çalışmadığına göz atın
(rainbow six siege proton ilede çalışmaz)
Sağol kanks Pop os bakiyim azcık.
Ne yapıcaksın ki arch da
Çok güzel gözüküyodu șimdi duyduklarıma kadar.
Kali kısmını anlamadım arkadaş oyun oynuyor sen ona siber güvenlik distrosu öneriyorsun?
bu arada arkadaşın lubuntuya ihtiyaç olacak kadar düşük bir pcsi olduğu sanmıyorum görünümüne bakmadım ama
lxde/lxqt özelleştirmezsen çirkin diğerlerinde haklısın
Sistemim iyi problem yok.

Yoshimi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl Durmaz
Sağol kanks Pop os bakiyim azcık.

Çok güzel gözüküyodu șimdi duyduklarıma kadar.

Sistemim iyi problem yok.
bir sanal makinede bakın bunda dualboot zor iş ama diski silip süpürüp kurmak kolay dualboot istiyorsan söyle bir rehber atacağım

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
bir sanal makinede bakın bunda dualboot zor iş ama diski silip süpürüp kurmak kolay dualboot istiyorsan söyle bir rehber atacağım
Yok dualboot kurmam.Kurmayı biliyorum zaten linux dualbootu farklıysa bilemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmut Gazi ESEN
İlgilendiği Kategoriler
Açık Kaynak ve Özgür Yazılım, Linux, Çizim-Karikatür yapmak, Anime-Manga, Koleksiyonculuk, Nostaljik şeyler, PC ve Elektronik, Oyun oynama-geliştirme ve YouTube
Daha önce hiç kullanmadım linux.Arkadașlar önce mint falan yükle dedi fakat ben direkt Arch kullanmak istiyorum hoșuma gitti baya.Canımı sıkan tek șey oyun mevzusu.R6 ve Minecraft falan oynuyorum arada cs.Sizce değer mi linux kurmaya?
Ben daha önce Arch Linux kullanmıştım. Fakat bir kaç sinir bozucu hatalardan sonra (Nvidia ekran kartı sürücüleri, sürekli tty ekranına atma veya kernel hatası vs.) Fedora'ya geçme kararı aldım. Başlangıç olarak illa Arch linux'a geçeceksen, Arch Linux'u temel alan Manjaro dağıtımına geçmeni tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,840
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom