Öncelikle herkese merhaba, bugün Arctic A35 Freezer soğutucusunu inceleyip anlatacağım, ilk olarak Teknobiyotik'ten 1149 TL'ye almıştım, kutuda 10 yıl garanti yazıyordu bu da güzel bir şey olmuş 10 yıl garantiyi kimse kolay kolay vermez(Not: Ben düz A35 aldım ve beyazdı fanı fanı gri olan A35 uzun süreli kullanımlar için bilyaları çift hale getirilmiştir ha diyorsanız "Ben oyun oynar orada burada gezer herhangi bir saatte kapatırım" diyorsanız düz A35 size göre, RGB ve ARGB modelide var ama bunları önerem hem pahalı hem de RPM değerleri düz ve gri olana göre düşük, düz ve gri: 1800RPM, RGB ve ARGB: 1700 RPM) sonra içinden çıkanlar fan ve soğutucu blok ve 0.8 gr MX5 termal macun çıkıyor ben kullanırken MX6 kullandım çünkü MX5 hem tutarsız ve nedense tüpte 0.4 gr duruyor gibiydi bu da içime "2. elmi acaba?" kuşkusu düşürdü ama pek umarsamadım performansını görünce soğtucuyu AMD R5 5600 işlemci ve ZALMA Neo i3 Black mesh kasada kullandım tüm stress testlerinde 58 derece görmüştüm gerçekten muazzam bir performans göstermişti (NOT: Bu işlemciden işlemciye ve kasadan kasaya değer değiştirebilir.) Boşta bazen 32-36 derece arası gidip geliyordu, ben gerçekten memnun kaldım alacaklarada öneririm.