Neler Yeni

Arctic freezer mi ID SE 224 xt mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bilal Yıldız
Soğutucun sesli çalıştıgını söylerler vardı fan sesi nasıl sizce
Aşırı değil bence. Yük altında olması gerektiği kadar. Fakat test eden youtuber'ler sesinin fazlalığını göstermişler. Fakat dediğim gibi çok kulak cırmalayıcı değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsteyen olursa ses ile alakalı kısa bir video çekim yapabilirim yük altında.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bilal Yıldız
Alttaki de 12 dakika sonra prime95 sonucu. Bence alacaklar başkasına bakmayın bile derim. Keşke fiyatlar uçmadan aklıma gelseymiş.
Düşük rakam olan, testten çıktıktan 5-10 saniye içinde düşürdüğü değerdir. Harikaymış ürün, 10 üstünden 9 bence. O da ses durumundan. Fakat bu performansına göre normal bence.
Bir de firma kutuyu balonlu poşete sarmış fakat o poşet leş gibi. Çamurdan çıkartıp, kurutmuşlar sanki. İçindeki toz onunla alakalı olabilir.

Ekler

• IMG_20220414_015209.jpg
    IMG_20220414_015209.jpg
    2 MB · Hit: 54
  • IMG_20220414_015130.jpg
    IMG_20220414_015130.jpg
    2.3 MB · Hit: 50

BURAK1998

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
FREEDOM
Aşırı değil bence. Yük altında olması gerektiği kadar. Fakat test eden youtuber'ler sesinin fazlalığını göstermişler. Fakat dediğim gibi çok kulak cırmalayıcı değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsteyen olursa ses ile alakalı kısa bir video çekim yapabilirim yük altında.
Atabilirsen iyi olurdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bilal Yıldız
Direk dosya olarak atıyorum. Diğer türlü seste değişiklik olabilir işlenirken. Days Gone oyunu sırasında çekmiştim. Pervaneden az uzaklaştırıp, dibine kadar soktuğumda çıkan ses.
Prime 95 testinde deli gibi ses çıkarıyor. Diğer fanlar da ekli tabi. Fakat bence hakkını veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
MEHMET DURANOĞLU
Direk dosya olarak atıyorum. Diğer türlü seste değişiklik olabilir işlenirken. Days Gone oyunu sırasında çekmiştim. Pervaneden az uzaklaştırıp, dibine kadar soktuğumda çıkan ses.
Prime 95 testinde deli gibi ses çıkarıyor. Diğer fanlar da ekli tabi. Fakat bence hakkını veriyor.
Attığın dosya virüs dolu bu arada kimse indirip bakmaya kalkmasın başımıza ne işler aldık acaba.

Top Bottom