Arctic III 360mm sıvı soğutma için kasa önerisi

Reaksiyon skoru
4
Merhabalar
Ryzen 7 7800x3d için Arctic III almayı düşünüyorum fakat radyatör boyutundan herkes bahsettiği için kasa konusunda karar veremedim. Zoko amiral seçeneklerim arasında. Kasa ve başka bir sıvı soğutucu önerisine açığım. Sıvı soğutucuda performansın yanında sessizlik benim için çok önemli.

Artic in sıvı soğutmaların blokları çok kalın 360mm bölümüne olmayabilir dikkat edin alırken

Zoko amiralle beraber arctic 360 kullanan görmüştüm forumda ama kasanın fanları istediğiniz gibi sessiz değildir fanları ucuz molex fanlar

Merhabalar
Ryzen 7 7800x3d için Arctic III almayı düşünüyorum fakat radyatör boyutundan herkes bahsettiği için kasa konusunda karar veremedim. Zoko amiral seçeneklerim arasında. Kasa ve başka bir sıvı soğutucu önerisine açığım. Sıvı soğutucuda performansın yanında sessizlik benim için çok önemli.
bu kasayı al ben aldım sığıyor ek olarak her yerinde fan takma boşlukları var mesela ekran kartını sıvı soğutuculu alırsan takabileceğin bölüm de var ön tarafa 420mm sıvı soğutucu da takabiliyorsun üstte 360mm

Ekler

• 5445.webp
    5445.webp
    55.8 KB · Hit: 12
bu kasayı al ben aldım sığıyor ek olarak her yerinde fan takma boşlukları var mesela ekran kartını sıvı soğutuculu alırsan takabileceğin bölüm de var ön tarafa 420mm sıvı soğutucu da takabiliyorsun üstte 360mm
Kasanın stoğu bitmiş her yerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asus gt302 serin çalışır.
karşılaştırmalı testleri şurada
Bütçemin üstünde maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,234
Üyeler
175,007