Ls520 kullanıyorum aynı fanlar 720 de varsa ses seviyesi gayet iyi soğutma performansı olarak da rakip olamaz Ls520 bile 360mm çoğu soğutucu dan daha iyi.ls720 nin ciddi ses sorunu olduğunu düşünüyorum. Sıcaklık değerlerinde birkaç derece iyi olsa bile bütün olarak bakarsak arctic her türlü tercihimdir.
Aynı satıcı 4464 TL'ye yeni versiyonunu satıyor. Ön sipariş.
DeğilFiyat çok iyi. Piyasadaki en iyi AIO'dur.
Evet Freezer 3 çıkmışDeğil
Lf2 serisinde daha iyi başka soğutucularda var. örneğin ek nucleus, deepcool ls/lt, cooler master atmos, (çok büyük bir sorununu göze almazsak Lian Li Galahad Trinity Performance'da listede), Deepcool mystiqueEvet Freezer 3 çıkmış![]()
Ls520 kullanıyorum aynı fanlar 720 de varsa ses seviyesi gayet iyi soğutma performansı olarak da rakip olamaz Ls520 bile 360mm çoğu soğutucu dan daha iyi.
Eski galahad'lardan daha iyi, yeni galahad'lar eskisi gibi asetek, performance'da apaltek. Eskisinde bi ara gunk sorunu vardı yeni trinity'de bir süre önce bir sürü kişinin aio'su ölmeye başladı. Başka seçenekler var ama bunların arasından galahad veya galahad trinity seçilmemeli bence.Lianli galahad tercih edilmeli indirimde falan yakalanıp
Üste oluyor olması lazım. Ramlere değmez ise 280 için vida yerleri var üstteBende lian li 205 mesh kasa var 280 olurmu
vergisiz arctic kendi sitesinde 1900 liraya satıyor almanya içi sadece. Ben bi tanıdıkla görüşücem.Aynı satıcı 4464 TL'ye yeni versiyonunu satıyor. Ön sipariş.