Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Şuan TR de en uygun 2740 TL civarı. Aşırı iyi indirimi yok ama 400 TL fark kayda değer. Dursun burada belki alacak olan vardır.
rgb modeli olsa efso olurduŞuan TR de en uygun 2740 TL civarı. Aşırı iyi indirimi yok ama 400 TL fark kayda değer. Dursun burada belki alacak olan vardır.
her türlü arcticBu mu
Corsair iCUE H100 RGB
yoksa bu mu
full corsair sistem dizmek istiyorum da arada gerçekten çok fark var mı?her türlü arctic
İbrâhim abi sen indirim takip ediyorsun ya sence herhangi bir b550 yada x570s torpedo fln indirime girermi 4-5 den aşağı inmiyor bayadır geçen 2.7 diŞuan TR de en uygun 2740 TL civarı. Aşırı iyi indirimi yok ama 400 TL fark kayda değer. Dursun burada belki alacak olan vardır.
sepete ekledikten sonra vergiler dahil kısmında ne kadar gözüküyor
Zaten ilk attığım görüntüde de vergiler dahilsepete ekledikten sonra vergiler dahil kısmında ne kadar gözüküyor
Zaten ilk attığım görüntüde de vergiler dahil
Alıntıyı görüntüle
200 küsür tl kargo fiyatı var dostum, bu arada bende a-rgb modeli var tavsiye ederim soğutması baya iyi 5800x3d ile kullanıyorumZaten ilk attığım görüntüde de vergiler dahil
Alıntıyı görüntüle
full corsair sistem dizmek istiyorum da arada gerçekten çok fark var mı?
anladım hocam teşekkür ederimSoğutma olarak çok fark olur. Görünüm olarak bir şey diyemem. Ben performans için aldım Arctic çok memnunum.