Neler Yeni

Arctic Liquid Freezer II 360 RGB vs NZXT Kraken 360 RGB

dgkn9898

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Algül
İşlemci : 7950x3d
Kasa : NZXT H9 Flow
10 fanlı build yapmak istiyorum 7 tane NZXT F120 RGB DUO Fan alacağım. Sizce hangi sıvı soğutucuyu almalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa bu mu?

Son düzenleme:

dgkn9898

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Algül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RGB Duo fanlarda da stok yokmuş şu an :(

2xYam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
İsmail Erdem Konyar
Thermalright Aqua Elite v3 360 tercih ederdim hem daha ucuz hemde çokta fark olmaz bence.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yine karşılaştık :) biraz araştırma ve geçmiş bilgilerime göre şöyle düşünüyorum

Estetik açıdan kraken.
Kalite, sessizlik, uzun ömür açısından arctic :)
Performansa gelirsek ikisini karşılaştıran bir şey bulamadım ama ARCTIC daha iyi soğutuyor sanırım. Çok fazla ödülü var soğutma kalitesinden dolayı.
Kraken alırsan da pişman olmazsın ama ARCTIC daha mantıklı

tabikide arctic

kasana oluyorsa bunu öneririm

Sığmaz. Nzxt h9 flow kasa aldı arkadaş :)

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
Yine karşılaştık :) biraz araştırma ve geçmiş bilgilerime göre şöyle düşünüyorum

Estetik açıdan kraken.
Performansa gelirsek ikisini karşılaştıran bir şey bulamadım ama ARCTIC daha iyi soğutuyor sanırım. Çok fazla ödülü var soğutma kalitesinden dolayı.

sığıyor ama yapması zor ve soğutma kalitesini düşürüyor olabilir neyse 360 mm fazlasıyla yeter zaten ve arcticin 3. nesli en iyi sıvı soğutmalar arasında

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sığıyor ama yapması zor ve soğutma kalitesini düşürüyor olabilir neyse 360 mm fazlasıyla yeter zaten ve arcticin 3. nesli en iyi sıvı soğutmalar arasında
Hocam sığdırmak için ters koymak gerekiyor soğutmayı. Fanlar üstte durucak şekilde yapılıyor reddit de görmüştüm yapan birini.

Hocam sığdırmak için ters koymak gerekiyor soğutmayı. Fanlar üstte durucak şekilde yapılıyor reddit de görmüştüm yapan birini.
Yapılabilir ama yapılmamalı bence soğutucu bloğunu düz takmamak ve radyatörü ters yapmak sorunlara yol açabilir. Ayrıca camları takılmıyor kasanın

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert

Yapılabilir ama yapılmamalı bence soğutucu bloğunu düz takmamak ve radyatörü ters yapmak sorunlara yol açabilir. Ayrıca camları takılmıyor kasanın
takılıyor ama bu arkadaş takamamış

neden 360mm 420mm den daha pahalı ben onu anlamadım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
takılıyor ama bu arkadaş takamamış
Görsel, link vs. varsa atar mısın? Güvensizlikten değil de başkalarına önermek için falan gerekebilir. Ayrıca bende aynı kasayı alacağım 420mm soğutucu sığmıyor diye biliyorum ileride lazım olabilir bana da

dgkn9898

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Algül
tabikide arctic

kasana oluyorsa bunu öneririm

Estetik açıdan kraken.

Bu akşam son parçaları alıcam daha çok karşılabiliriz :) Arctic daha mantıklı gibi fakat nzxt duo rgb fanların olmaması çok kötü oldu o yüzden kararsız kaldım yine uyumlu bir build yapmak istedigim için. 420mm gerek yok gibi 360 işimi görür herhalde toplam 10 fan olacak zaten :)

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
Görsel, link vs. varsa atar mısın? Güvensizlikten değil de başkalarına önermek için falan gerekebilir. Ayrıca bende aynı kasayı alacağım 420mm soğutucu sığmıyor diye biliyorum ileride lazım olabilir bana da
hocam dikkatli bakarsanız ters yönde taktığını görebilirsiniz yani sıvı soğutma borularının sağdan işlemciye doğru gelmesi lazım ama bu arkadaş soldan takmış bu nedenle borulara yer kalmamış ve borular dışarıya taşıp kasa kapağını engellemiş

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu akşam son parçaları alıcam daha çok karşılabiliriz :) Arctic daha mantıklı gibi fakat nzxt duo rgb fanların olmaması çok kötü oldu o yüzden kararsız kaldım yine uyumlu bir build yapmak istedigim için. 420mm gerek yok gibi 360 işimi görür herhalde toplam 10 fan olacak zaten :)
Hocam ben sana söyleyeyim o çevresi ışıklı fanları alırsan pişman olursun bence. Kasanın orjinal görselinde bile sıkıcı duruyor onun yerine sıfır ışıklı full siyah estetik bir kasayı tercih ederim. Işıklı olsada bıçaklarında rgbsi olması daha güzel. Tabi kişisel tercih ama o modellerin fiyatlandırması da kötü

Açtığın konulara etiketleyebilirsin beni

Açtığın konulara etiketleyebilirsin beni

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,195
Üyeler
167,074