lianli lincoln 3 e uyar phanteks g500a da öne uyar büyük akvaryum kasalara uyarhocam başka hangi kasalara uyar o soğutucu @tokac51
lianli lincoln 3 e uyar phanteks g500a da öne uyar büyük akvaryum kasalara uyarhocam başka hangi kasalara uyar o soğutucu @tokac51
daha ucuz yokmu knk yalianli lincoln 3 e uyar phanteks g500a da öne uyar büyük akvaryum kasalara uyar
Hocam kolay gelsin.hocam başka hangi kasalara uyar o soğutucu @tokac51
O konuda haklısın üstte olsa daha iyi soğutur. Ekran kartı sıcaklığını yükseltiyor. Mecburen kullanıyorum. Kasa için yüksek fiyatlar vermek istemiyorum.Kişiden kişiye değişir bana göre en ideal yeri üst ben önü kasanın içerisine serin hava girsin diye kullanırım.
Fiyata lafım yok çok iyi ben sadece kullanım olarak uygun bulmuyorum.O konuda haklısın üstte olsa daha iyi soğutur. Ekran kartı sıcaklığını yükseltiyor. Mecburen kullanıyorum. Kasa için yüksek fiyatlar vermek istemiyorum.
Takipteyim hocamHocam kolay gelsin.
Lian Li O11 Dynamic Evo RGB Siyah Mid-Tower E-ATX Oyuncu (Gaming) Kasa (G99.O11DERGBX.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bak bugün bu kasa gaming gecesi indirimlerine girerse çok iyi fiyata gelir. Kasanın videolarını izle hastası olursun 420 mm desteği var sığıyor bu kasaya.
Yok daha ucuza bulamazsın elini cebibe atıcaksındaha ucuz yokmu knk ya
ceb delik bende hocam para geldiği gibi düşüyor bida yok gelen giden kısmet diyelimYok daha ucuza bulamazsın elini cebibe atıcaksın
Para var yine almam gerek yok benim çocuklar kasaya işkence ediyor resmen o yüzden gerek yok.ceb delik bende hocam para geldiği gibi düşüyor bida yok gelen giden kısmet diyelim
Gereksiz pahalı ustam kasahocam başka hangi kasalara uyar o soğutucu @tokac51
Nereye sığdırcaz bunu bizArctic Liquid Freezer II 420 A-RGB Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler (ACFRE00109A)
Arctic Liquid Freezer II 420 A-RGB Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler (ACFRE00109A)www.jumbum.com.tr
420 mm arayanlar için fiyat çok iyi.
Niye üst seviye işlemci alıyon zaten üst seviye işlemcin varsa alıyorsun bunu olabilecek tak zarar kasaFiyatına aldanmayın çok masraflı bir soğutucu. bunu alınca kasan ufak gelecek gidip bi 6-7k verip kasa alacaksın. sonra gidip üst seviye bir işlemci alacaksın yetmeyecek yetmeyecek sürekli masraf. kanmayın bu tuzağa.