Arctic Liquid Freezer II 420 Bedavaa 2.923 TL🔥🔥🔥

Kişiden kişiye değişir bana göre en ideal yeri üst ben önü kasanın içerisine serin hava girsin diye kullanırım.
O konuda haklısın üstte olsa daha iyi soğutur. Ekran kartı sıcaklığını yükseltiyor. Mecburen kullanıyorum. Kasa için yüksek fiyatlar vermek istemiyorum.

O konuda haklısın üstte olsa daha iyi soğutur. Ekran kartı sıcaklığını yükseltiyor. Mecburen kullanıyorum. Kasa için yüksek fiyatlar vermek istemiyorum.
Fiyata lafım yok çok iyi ben sadece kullanım olarak uygun bulmuyorum.

Arkadaşlar 360mm sığacak bir kasa önerisi varmi alacağım kasa stoğu bitmiş fiyatı yükseldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair 4000d airflow önerir misiniz amazonda satılıyor 4k kusura fiyatı var

Fiyatına aldanmayın çok masraflı bir soğutucu. bunu alınca kasan ufak gelecek gidip bi 6-7k verip kasa alacaksın. sonra gidip üst seviye bir işlemci alacaksın yetmeyecek yetmeyecek sürekli masraf. kanmayın bu tuzağa.

420 mm arayanlar için fiyat çok iyi.
Nereye sığdırcaz bunu biz 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatına aldanmayın çok masraflı bir soğutucu. bunu alınca kasan ufak gelecek gidip bi 6-7k verip kasa alacaksın. sonra gidip üst seviye bir işlemci alacaksın yetmeyecek yetmeyecek sürekli masraf. kanmayın bu tuzağa.
Niye üst seviye işlemci alıyon zaten üst seviye işlemcin varsa alıyorsun bunu olabilecek tak zarar kasa

Geri