LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
280 alma bencev2 o zaman elemek durumundayım veya 280 mi alsam yada daha geniş kasa varsa onu alayım.
280 alma bencev2 o zaman elemek durumundayım veya 280 mi alsam yada daha geniş kasa varsa onu alayım.
Başka kasa öneriniz var mı peki 4500k ya.Sığmayabilir hocam.
kasa önerisi yapın veya h7 elite mi alsam diyorum suanda kafam iyice karıştı öneri alırsam sizden ona göre hareket edeceğim.280 alma bence
Msi s360 veya Asusların 360 sarı bile sığıyor bunun sığmaması çok garip.280 alma bence
Noctua fan boyu olmak pahalı bir hobi değil mi?Arctic radyatörler çok kalın hocam ona dikkat edin. Öne takmak zorunda kalabilirsiniz. 2 ile 3 serisi arasında 3 te pompa üzeri fan var ver vrm leri aktif olarak soğutuyor
soğutucuyu beğendim ve karar verdim lakin kasa konusunda sıkıntıya düştüm yukarıya sığıcak şekilde destekleyen kasa yok mu ona göre alacağım.Arctic radyatörler çok kalın hocam ona dikkat edin. Öne takmak zorunda kalabilirsiniz. 2 ile 3 serisi arasında 3 te pompa üzeri fan var ver vrm leri aktif olarak soğutuyor
Olsun be hocam ömür boyu soketler için kit gönderiyorlar en azından(stok fan kullanıyorum)Noctua fan boyu olmak pahalı bir hobi değil mi?
sıvı soğutucu kraker 360 nasıl veya d240 msi nasıl?Olsun be hocam ömür boyu soketler için kit gönderiyorlar en azından(stok fan kullanıyorum)
hocam 240 alıp td500 v2 alıp geçeceğim olur mu ileride bütçe biriktirip s360 almaya karar verdim.Noctua fan boyu olmak pahalı bir hobi değil mi?
hocam biraz pahalı kasa lancool 3 deepcoolda ch560 var onun dışında bu model satılmıyor.Deepcool morpheus alıp 420mm denemedin mi veya lancool III Çok ferah kasalar
h7 elite nasıl bir kasa peki?Deepcool morpheus alıp 420mm denemedin mi veya lancool III Çok ferah kasalar
Lancool 2 kullandım 2 sene çok ferah bir kasa malzeme kaliteside güzel. 420mm soğutucudan dolayı lancool 3 geçecektim Tıkış tıkış oluyor diye morpheus geçtim. Morpheus bitmiş evet şimdi gördüm 360mm soğutucu düşünüyorsanız ch560 da güzel tercih olur. Ama tavsiyem lancool IIIhocam biraz pahalı kasa lancool 3 deepcoolda ch560 var onun dışında bu model satılmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
h7 elite nasıl bir kasa peki?
Bence 240mm almak saçma olur.hocam 240 alıp td500 v2 alıp geçeceğim olur mu ileride bütçe biriktirip s360 almaya karar verdim.