Yardım ARCTIC Liquid Freezer III 360 Alınır mı?

Sığmayabilir hocam.
Başka kasa öneriniz var mı peki 4500k ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa önerisi yapın veya h7 elite mi alsam diyorum suanda kafam iyice karıştı öneri alırsam sizden ona göre hareket edeceğim.

Msi s360 veya Asusların 360 sarı bile sığıyor bunun sığmaması çok garip.

Arctic radyatörler çok kalın hocam ona dikkat edin. Öne takmak zorunda kalabilirsiniz. 2 ile 3 serisi arasında 3 te pompa üzeri fan var ver vrm leri aktif olarak soğutuyor

Arctic radyatörler çok kalın hocam ona dikkat edin. Öne takmak zorunda kalabilirsiniz. 2 ile 3 serisi arasında 3 te pompa üzeri fan var ver vrm leri aktif olarak soğutuyor
Noctua fan boyu olmak pahalı bir hobi değil mi?

soğutucuyu beğendim ve karar verdim lakin kasa konusunda sıkıntıya düştüm yukarıya sığıcak şekilde destekleyen kasa yok mu ona göre alacağım.

Sıvı soğutucularla pek aram yok hocam maalesef. Pompaları vs nasıldır onu bilene sorsanız daha iyi

Deepcool morpheus alıp 420mm denemedin mi veya lancool III :) Çok ferah kasalar

hocam biraz pahalı kasa lancool 3 deepcoolda ch560 var onun dışında bu model satılmıyor.

h7 elite nasıl bir kasa peki?

hocam biraz pahalı kasa lancool 3 deepcoolda ch560 var onun dışında bu model satılmıyor.

h7 elite nasıl bir kasa peki?
Lancool 2 kullandım 2 sene çok ferah bir kasa malzeme kaliteside güzel. 420mm soğutucudan dolayı lancool 3 geçecektim Tıkış tıkış oluyor diye morpheus geçtim. Morpheus bitmiş evet şimdi gördüm 360mm soğutucu düşünüyorsanız ch560 da güzel tercih olur. Ama tavsiyem lancool III :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,242
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri