Neler Yeni

Yardım ARCTIC Liquid Freezer III 360 Alınır mı?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
mehmet ali oğuz

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
Dostum ben de TD500 Mesh kasa ve Arctic Liquid Freezer III 360mm var, kasaya uyar mı diye soruyorsan evet uyuyor. Üst kısmına taktım, ön kısmına da takılıyor. Sıcaklık değerleri de gayet iyi soğutuyor. Alınır bence fiyatına değiyor. Arctic bu soğutma işinde uzman ve marka zaten, hiç şüphen olmasın. Bu arada jumbum'dan almıştım ARGB modelini 5600 e. Şu an 6100 TL sanırım. Jumbum güvenilir.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Dostum ben de TD500 Mesh kasa ve Arctic Liquid Freezer III 360mm var, kasaya uyar mı diye soruyorsan evet uyuyor. Üst kısmına taktım, ön kısmına da takılıyor. Sıcaklık değerleri de gayet iyi soğutuyor. Alınır bence fiyatına değiyor. Arctic bu soğutma işinde uzman ve marka zaten, hiç şüphen olmasın. Bu arada jumbum'dan almıştım ARGB modelini 5600 e. Şu an 6100 TL sanırım. Jumbum güvenilir.
Maalesef td500 v2 almadım lakin h9 flow aldım gelmesini bekliyorum lakin h9 flow da çok geniş kasa üstüne uyar ama h9 flowa verdiğim paradan kaynaklı arntic 240 lık almak zorunda kaldım baktım testlere oda soğutuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Türkcan Acar
Kesin alacağım td500 veya msi velox 100r uyar mı içine ve 7600x buz gibi yapar mı?
Kardeş 360ını kullanan biti olarak almamanı şiddetle tavsiye ederim. Mümkünse corsair yada diğer sağlam markalara yönel. Normalde pompa ve fan için ayrı pin çıkışları olur sıvı soğutmada. Fakat bunda sadece tek pin çıkışı var onu da cpu fan kısmına takıyorsun. Bios üzerinden pompa yada fan hızoyla oynayamıyorsun. Diğer 360mm lere göre radyatötü çok kalın sırf onun için koca kasamı değiştirip warmachine e döndüm. O zamanki aklım olsa corsair yada coolermaster a dönerdim

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Kardeş 360ını kullanan biti olarak almamanı şiddetle tavsiye ederim. Mümkünse corsair yada diğer sağlam markalara yönel. Normalde pompa ve fan için ayrı pin çıkışları olur sıvı soğutmada. Fakat bunda sadece tek pin çıkışı var onu da cpu fan kısmına takıyorsun. Bios üzerinden pompa yada fan hızoyla oynayamıyorsun. Diğer 360mm lere göre radyatötü çok kalın sırf onun için koca kasamı değiştirip warmachine e döndüm. O zamanki aklım olsa corsair yada coolermaster a dönerdim
ben h9 flow aldım kasa olarak mühim değil hem geniş hemde hava akışı güzel lakin bu fiyatta 360 msi vardı normalde onu alacaktım ama msi sorunlar vardı arnticte 240 lık aldım 360 almadım bütçem yetmedi 240lık fena değil 7600x soğutuyor ileride sıkıntı yaşarsam değişirim hocam mühim değil.

Top Bottom