Yardım 9800X3D için ARCTIC FREEZER 360 PRO ALINIR MI?

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,402
Arkadaşlar 9800X3D için Arctic Liquid Freezer III 360 PRO en iyi seçim olur mu? Alınır mı? Kasam Velox 300R.

Royaller yüksek platform ya... bilemiyorum en kötü iade eder diyeceğim ama bana göre aio iade sıkıntılı.

Kasanın radyatör için yeri 57mm denmiş. Anakartın üstünden kasa üstüne doğru ölçmüş anladığım kadarıyla. Artic 63mm. Direk sığmaması lazım. Rami geçtim :ROFLMAO:

Artic Radyatör 38mm, fanlar 25mm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki radyatörü anakarta denk gelmeyecek şekilde öne doğru (hiza olarak) takarsa sadece fanlar rame de değebilir, doğru.
1757365151697.webp

Lian Li'ye göre benim kasa da desteklemiyor ama kullanıyorum işte :D

Alıntıyı görüntüle

Lian Li'ye göre benim kasa da desteklemiyor ama kullanıyorum işte :D
Ancak hocam sizinki 60mm dahil, 60mm e 63mm, şimdi 57mm e 63mm bilemiyorum. Denemek lazım. Belki hizalama ile mümkün olur. Fotoya göre tarif edeyim, radyatörü bize yakın monta ederse anakartın direk üstünde değil, o zaman fanın altı ram rgb sinin köşesine değer, belki öyle kurtarır. Keşke kasa bende olsa denesem :D

Kasa geniş ise, genişliğe de bakmadım.

Hocam kesin mi olmaz? Arctic alasım vardı.
Denemeden bilemeyiz hocam, sen dene bize :ROFLMAO:takipteyim. Sığmaz ise gelecekte böyle durumlarda Artic sığmaz diyeceğim :ROFLMAO:

Ancak hocam sizinki 60mm dahil, 60mm e 63mm, şimdi 57mm e 63mm bilemiyorum. Denemek lazım. Belki hizalama ile mümkün olur. Fotoya göre tarif edeyim, radyatörü bize yakın monta ederse anakartın direk üstünde değil, o zaman fanın altı ram rgb sinin köşesine değer, belki öyle kurtarır. Keşke kasa bende olsa denesem :D

Kasa geniş ise, genişliğe de bakmadım.

Denemeden bilemeyiz hocam, sen dene bize :ROFLMAO:takipteyim. Sığmaz ise gelecekte böyle durumlarda Artic sığmaz diyeceğim :ROFLMAO:
O Velox kasa daha büyük diye biliyorum ben o yüzden dedim.

Abi aklını karıştırmaya geldim, hava soğutucunun boştaki değerine bak ahahahahskjhkhkhk

1757365937837.webp

1757365867515.webp

420 kullanıyorum çok memnunum. 360 da gayet iyidir. Arctic iyidir.

420 kullanıyorum çok memnunum. 360 da gayet iyidir. Arctic iyidir.
Kasaya sığar mı hocam Velox 300R.
Bence alma LCD li al beni dinle GIF koymazsan bir anlamı yok sıvı soğutmanın.
Görsel o kadar önemli değil hocam. Sessizlik ve performans.

Abi aklını karıştırmaya geldim, hava soğutucunun boştaki değerine bak ahahahahskjhkhkhk

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Süper ama 2k :(

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye