Yardım 9800X3D için ARCTIC FREEZER 360 PRO ALINIR MI?

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,402
Arkadaşlar 9800X3D için Arctic Liquid Freezer III 360 PRO en iyi seçim olur mu? Alınır mı? Kasam Velox 300R.

Artic daha iyidir ama pek fark olmamalı ekran istiyorsan al üstüne fiyat biraz daha ucuz. Kalınlık olarak da 1 cm daha incedir. Kasada radyatör için ayrılan yer ölçüsünü göremedim, incelemelerde vardır belki ama üşendim.

Artic daha iyidir ama pek fark olmamalı ekran istiyorsan al üstüne fiyat biraz daha ucuz. Kalınlık olarak da 1 cm daha incedir. Kasada radyatör için ayrılan yer ölçüsünü göremedim, incelemelerde vardır belki ama üşendim.
Arctic mi alayım hocam?

Öfkelendim şimdi birkaç kasa incelemesine bakayım dedim, ezbere yazıyorlar kasayı alıp çıkartıp parça parça yanlardan fotoğraf fln da koymuş ama orayı ölçmeyi akıl edememiş. Sorun ülke değil, gezegence a...k

Velox 300R kocaman kasa ya sığması lazım. Bende mesela Lian Li V100 var, sitesinde 57MM görünüyor desteği ama Arctic sığdı mesela. RAM'ler çok yüksek profilli olmamalı.

Velox 300R kocaman kasa ya sığması lazım. Bende mesela Lian Li V100 var, sitesinde 57MM görünüyor desteği ama Arctic sığdı mesela. RAM'ler çok yüksek profilli olmamalı.
Kasanın radyatör için yeri 57mm denmiş. Anakartın üstünden kasa üstüne doğru ölçmüş anladığım kadarıyla. Artic 63mm. Direk sığmaması lazım. Rami geçtim :ROFLMAO:

Artic Radyatör 38mm, fanlar 25mm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki radyatörü anakarta denk gelmeyecek şekilde öne doğru (hiza olarak) takarsa sadece fanlar rame de değebilir, doğru.

Geri