Yardım 9800X3D için Thermalright 120 EVO yeterli mi?

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,402
🤣 valla sinirlendim bakıcam bu Meg sıvı soğutucu incelemeleri var mı diye ama varsa ve iyi sonuç veriyorsa buraya gelip sövüp ban yerim🤣

Bu arada ASUS fanatiği olsan, 10k-20k daha fazla harcardın ama sorun yaşamazdın herhalde🤣

Mpg p13 nasıl üstad sence yeni çıkan?
Fazla test yok, bir tane inceleme var. Ekranı çok güzel youtube videosu bile koyabiliyorsun ama gif yok sanırım. R23 te en fazla 86'yı görmüş, oda derecesi 28 demiş. Güzel geldi. Yeterli geldi. Fiyatı 10k gösteriyor... Biraz pahalı belki ilerde düşer ancak sana hemen lazım. Marka takıntın olduğu için başka bir şey de olmaz yani evet go 10k

Fazla test yok, bir tane inceleme var. Ekranı çok güzel youtube videosu bile koyabiliyorsun ama gif yok sanırım. R23 te en fazla 86'yı görmüş, oda derecesi 28 demiş. Güzel geldi. Yeterli geldi. Fiyatı 10k gösteriyor... Biraz pahalı belki ilerde düşer ancak sana hemen lazım. Marka takıntın olduğu için başka bir şey de olmaz yani evet go 10k
Meg S360 bir türlü olduramadım üstad çok istemiştim ama çok yordu. Umarım bu soğutma iş görür, fanboyluk zor :)

Meg S360 bir türlü olduramadım üstad çok istemiştim ama çok yordu. Umarım bu soğutma iş görür, fanboyluk zor :)
Yep, onu hala anlamadım hocam keşke kendin taksan 100 kere izlesen bile keşke kendin taksan. Meg'e hala bakmadım ama iyi sonuçlar varsa bunu vatana yada yine teknoloji mağazında çalışan kişilere - puan olarak yazacağım. Onun dışında kişisel görüşüm msi aio işinde hala yeni. Kime yaptırır veya üretir... Zaten çoğu firma pompayı illa kendi yapmıyor fakat hala kattıklarını bir şey var. MSI'ın birkaç kusurlu ürünleri oldu, gerekse pompa gerekse temas da, gerekse boruların sızdırması, sıvının dışarı buharlaşarak çıkması.

Geri