Teknobiyotik resmi dağıtıcısı bir şey olmaz.Hepsiburadadan alıcam kral hb satıcısı. Teknobiyotik güvenmiyorum.
6mm fanı mı diyorsun? normalde de var... Pro'nun pro olma sebebi fanların yeni çıkan p12/14 pro olması...Hayır ses olayı çok iyi, RPM i biraz kısıyosun çünkü her türlü güzel soğutuyor. Sana Arctic in en bomba özelliğini söyliyim, sadece Pro versiyonunda var, VRM soğutması var yani pompanın içinde ekstra bir fan var direk anakartı, yakındaki ssd ye vs ekstra soğutma sağlıyor.
Arctic sayısız kere ödül almış bir AIO, düşünmeden almıştım herkese de tavsiye ediyorum sürekli
Yapma Ya Çok İyi Fiyatmış Kaçırmasaydın keşke Bir Bak Sitede Yazıyor Boyutlar Sığarsa Kap İndirimliSığmaz kanka bu muhtemelen :/
Kasa ile ilgili YouTube videoları var mı? Ben de bilmiyorum pek. Yanıltmak istemem.Kasaya sığar mı hocam Velox 300R.
Alabilirsin güzel soğutucu.Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum şu an 10.000 TL'ye HB satıcılı var alayım mı sizce? High-end en iyi soğutmayı almak istiyorum.
Kankam fiyat çok uçukmuş be ama güzelmiş. LCD olmasın abi ya mümkünse MSI MPG P13 var illallah ettirdi. Kapattım en sonunda. Ekranı genişlet yapıyorum 2. ekran olarak görüyor falan dümdüz soğutucu olsun yeter ya.Alabilirsin güzel soğutucu.
Bütçe sorunun yoksa buna da bakabilirsin.
NZXT KRAKEN ELITE SİYAH 360 RGB LCD 3x12cm INTEL/AMD Uyumlu 360mm Sıvı Soğutma fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
NZXT KRAKEN ELITE SİYAH 360 RGB LCD 3x12cm INTEL/AMD Uyumlu 360mm Sıvı Soğutma fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Pahalıdır ama Asetek pompa var bunda kalitenin adresi.Kankam fiyat çok uçukmuş be ama güzelmiş. LCD olmasın abi ya mümkünse MSI MPG P13 var illallah ettirdi. Kapattım en sonunda. Ekranı genişlet yapıyorum 2. ekran olarak görüyor falan dümdüz soğutucu olsun yeter ya.
Çok artmış fiyatı bence bu fiyattan alma yine düşer, stoktan dolayı bi artıyo bi düşüyo fiyatı, beyazı 6259 şuan mesela. Beyaz al demiyorum da yani olması gereken fiyat diye söylüyorumArkadaşlar konuyu hortlatıyorum şu an 10.000 TL'ye HB satıcılı var alayım mı sizce? High-end en iyi soğutmayı almak istiyorum.