Almışken şöyle LCD falan olsun gösterişli GIF koyarsın güzel oluyor.Hocam kesin mi olmaz? Arctic alasım vardı.
Kasanın radyatör için yeri 57mm denmiş. Anakartın üstünden kasa üstüne doğru ölçmüş anladığım kadarıyla. Artic 63mm. Direk sığmaması lazım. Rami geçtim
Artic Radyatör 38mm, fanlar 25mm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belki radyatörü anakarta denk gelmeyecek şekilde öne doğru (hiza olarak) takarsa sadece fanlar rame de değebilir, doğru.
Ancak hocam sizinki 60mm dahil, 60mm e 63mm, şimdi 57mm e 63mm bilemiyorum. Denemek lazım. Belki hizalama ile mümkün olur. Fotoya göre tarif edeyim, radyatörü bize yakın monta ederse anakartın direk üstünde değil, o zaman fanın altı ram rgb sinin köşesine değer, belki öyle kurtarır. Keşke kasa bende olsa denesem
Denemeden bilemeyiz hocam, sen dene bizeHocam kesin mi olmaz? Arctic alasım vardı.
O Velox kasa daha büyük diye biliyorum ben o yüzden dedim.Ancak hocam sizinki 60mm dahil, 60mm e 63mm, şimdi 57mm e 63mm bilemiyorum. Denemek lazım. Belki hizalama ile mümkün olur. Fotoya göre tarif edeyim, radyatörü bize yakın monta ederse anakartın direk üstünde değil, o zaman fanın altı ram rgb sinin köşesine değer, belki öyle kurtarır. Keşke kasa bende olsa denesem
Kasa geniş ise, genişliğe de bakmadım.
Denemeden bilemeyiz hocam, sen dene bizetakipteyim. Sığmaz ise gelecekte böyle durumlarda Artic sığmaz diyeceğim
![]()
Bence alma LCD li al beni dinle GIF koymazsan bir anlamı yok sıvı soğutmanın.Hocam alayım mı sizce
Kasaya sığar mı hocam Velox 300R.420 kullanıyorum çok memnunum. 360 da gayet iyidir. Arctic iyidir.
Görsel o kadar önemli değil hocam. Sessizlik ve performans.Bence alma LCD li al beni dinle GIF koymazsan bir anlamı yok sıvı soğutmanın.
Süper ama 2kAbi aklını karıştırmaya geldim, hava soğutucunun boştaki değerine bak ahahahahskjhkhkhk
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Benim m.atx olan msi pano m100r a bile 360mm arctic iii pro sığıyor, seninkine de sığar diye tahmin ediyorumKasaya sığar mı hocam Velox 300R.
Görsel o kadar önemli değil hocam. Sessizlik ve performans.
Süper ama 2k![]()