alınır ama radyatörleri büyük anakartına falan sıkışmayacağına emin ol, piyasadaki en iyi 360mm lerden biridirArkadaşlar 9800X3D için Arctic Liquid Freezer III 360 PRO en iyi seçim olur mu? Alınır mı? Kasam Velox 300R.
alınır al geç.Arkadaşlar 9800X3D için Arctic Liquid Freezer III 360 PRO en iyi seçim olur mu? Alınır mı? Kasam Velox 300R.
Önermemesi önemli değil de iade aldılar mı sorun soğutucuda mıymış?Götürdüm, adam ısrarla msi önermiyor. Ben de arctic almayı düşünüyorum kardeşim.![]()
Bütçe ne kadar? Kasan 420mm destekliyor mu?Arkadaşlar 9800X3D için Arctic Liquid Freezer III 360 PRO en iyi seçim olur mu? Alınır mı? Kasam Velox 300R.
kasanın üst kısmından ramlere kadar 6.5cm kaplıyordu sanırım, onu ölç bak istersen yer varmı?X870e carbon, GSKILL TRIDENT ROYAL RAM, VELOX 300R hocam sistem.
Thermalright frozen Warframe pro 360 mm çakiyorsun ekranlı sıvı soğutman oluyor miss gibiArkadaşlar 9800X3D için Arctic Liquid Freezer III 360 PRO en iyi seçim olur mu? Alınır mı? Kasam Velox 300R.
İade alırım dedi kankaÖnermemesi önemli değil de iade aldılar mı sorun soğutucuda mıymış?
Hangisi daha iyi hocam Arctic mi Thermalright mı?Thermalright frozen Warframe pro 360 mm çakiyorsun ekranlı sıvı soğutman oluyor miss gibi
Bütçe sorunu yok ama 10u geçmezse sevinirimBütçe ne kadar? Kasan 420mm destekliyor mu?
Sevindim abi geçmiş olsun tekrar.İade alırım dedi kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisi daha iyi hocam Arctic mi Thermalright mı?
Bütçe sorunu yok ama 10u geçmezse sevinirim
Ben soğutma listesine baktığımda thermalright frozen Warframe pro daha iyi idi.İade alırım dedi kanka
Hangisi daha iyi hocam Arctic mi Thermalright mı?
Bütçe sorunu yok ama 10u geçmezse sevinirim