Valla bence sorun olmaz, bende Aorus b850m elite anakart var ve ramler de yüksek profil ama sorun yaşamadım hiç. Seninki benim kasamdan daha geniş, benimkinin hacmi bayağı ufak öyle düşün.Herhangi bir değme çarpma sorunu yaşar mıyım hocam?
2K ne abi anlamadım?Süper ama 2k![]()
Kanka sen 2Kda kullanıyorsun ya gene de süper değer ben 55 altını görmedim Noctuayla.2K ne abi anlamadım?![]()
Kankam çok sağ ol, ses durumu nasıl rahatsız ediyor mu?Valla bence sorun olmaz, bende Aorus b850m elite anakart var ve ramler de yüksek profil ama sorun yaşamadım hiç. Seninki benim kasamdan daha geniş, benimkinin hacmi bayağı ufak öyle düşün.
Bu senin kasanın görseli, bayağı bi alan var radyatör için
Alıntıyı görüntüle
Haa evet şimdi anladım. Benimde ilk kez 40 derecenin altına düştü boştayken. Bugünle beraber kışa girdik sanırımKanka sen 2Kda kullanıyorsun ya gene de süper değer ben 55 altını görmedim Noctuayla.
Hayır ses olayı çok iyi, RPM i biraz kısıyosun çünkü her türlü güzel soğutuyor. Sana Arctic in en bomba özelliğini söyliyim, sadece Pro versiyonunda var, VRM soğutması var yani pompanın içinde ekstra bir fan var direk anakartı, yakındaki ssd ye vs ekstra soğutma sağlıyor.Kanka sen 2Kda kullanıyorsun ya gene de süper değer ben 55 altını görmedim Noctuayla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kankam çok sağ ol, ses durumu nasıl rahatsız ediyor mu?
Aldım gitti üstad umarım sorunlarım son bulur.Hayır ses olayı çok iyi, RPM i biraz kısıyosun çünkü her türlü güzel soğutuyor. Sana Arctic in en bomba özelliğini söyliyim, sadece Pro versiyonunda var, VRM soğutması var yani pompanın içinde ekstra bir fan var direk anakartı, yakındaki ssd ye vs ekstra soğutma sağlıyor.
Arctic sayısız kere ödül almış bir AIO, düşünmeden almıştım herkese de tavsiye ediyorum sürekli
Hayırlı olsun GIF koyamayacan amaAldım gitti üstad umarım sorunlarım son bulur.
Hayırlı olsun güzel tercih, umarım Amazon'dan sipariş ettin şuan en ucuza orda satıyolar ama akakce'de görünmüyor Amazon seçeneği direk Amazon dan aratman lazım, 6450 TL olması lazım ama hiç taksit seçeneği yok orda tabi.Aldım gitti üstad umarım sorunlarım son bulur.
Yeterki sessiz olsun sorunsuz soğutsun her şeye razıyımHayırlı olsun GIF koyamayacan ama![]()
Hepsiburadadan alıcam kral hb satıcısı. Teknobiyotik güvenmiyorum.Hayırlı olsun güzel tercih, umarım Amazon'dan sipariş ettin şuan en ucuza orda satıyolar ama akakce'de görünmüyor Amazon seçeneği direk Amazon dan aratman lazım, 6450 TL olması lazım ama hiç taksit seçeneği yok orda tabi.
Hayırlı olsun abi inşallah kurtuldun artık.Yeterki sessiz olsun sorunsuz soğutsun her şeye razıyım
Hepsiburadadan alıcam kral hb satıcısı. Teknobiyotik güvenmiyorum.
Çok Az Farkla 420 Olanı Alsana Değer Bence 200 TL'yeArkadaşlar 9800X3D için Arctic Liquid Freezer III 360 PRO en iyi seçim olur mu? Alınır mı? Kasam Velox 300R.