Yardım 9800X3D için ARCTIC FREEZER 360 PRO ALINIR MI?

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,402
Arkadaşlar 9800X3D için Arctic Liquid Freezer III 360 PRO en iyi seçim olur mu? Alınır mı? Kasam Velox 300R.

Herhangi bir değme çarpma sorunu yaşar mıyım hocam?
Valla bence sorun olmaz, bende Aorus b850m elite anakart var ve ramler de yüksek profil ama sorun yaşamadım hiç. Seninki benim kasamdan daha geniş, benimkinin hacmi bayağı ufak öyle düşün.

Bu senin kasanın görseli, bayağı bi alan var radyatör için

05i1yQ9pGkNmYss61Bhm0En-15.webp

2K ne abi anlamadım? :kekw:
Kanka sen 2Kda kullanıyorsun ya gene de süper değer ben 55 altını görmedim Noctuayla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bence sorun olmaz, bende Aorus b850m elite anakart var ve ramler de yüksek profil ama sorun yaşamadım hiç. Seninki benim kasamdan daha geniş, benimkinin hacmi bayağı ufak öyle düşün.

Bu senin kasanın görseli, bayağı bi alan var radyatör için

Alıntıyı görüntüle
Kankam çok sağ ol, ses durumu nasıl rahatsız ediyor mu?

Kanka sen 2Kda kullanıyorsun ya gene de süper değer ben 55 altını görmedim Noctuayla.
Haa evet şimdi anladım. Benimde ilk kez 40 derecenin altına düştü boştayken. Bugünle beraber kışa girdik sanırım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kankam çok sağ ol, ses durumu nasıl rahatsız ediyor mu?
Hayır ses olayı çok iyi, RPM i biraz kısıyosun çünkü her türlü güzel soğutuyor. Sana Arctic in en bomba özelliğini söyliyim, sadece Pro versiyonunda var, VRM soğutması var yani pompanın içinde ekstra bir fan var direk anakartı, yakındaki ssd ye vs ekstra soğutma sağlıyor.

Arctic sayısız kere ödül almış bir AIO, düşünmeden almıştım herkese de tavsiye ediyorum sürekli

Hayır ses olayı çok iyi, RPM i biraz kısıyosun çünkü her türlü güzel soğutuyor. Sana Arctic in en bomba özelliğini söyliyim, sadece Pro versiyonunda var, VRM soğutması var yani pompanın içinde ekstra bir fan var direk anakartı, yakındaki ssd ye vs ekstra soğutma sağlıyor.

Arctic sayısız kere ödül almış bir AIO, düşünmeden almıştım herkese de tavsiye ediyorum sürekli
Aldım gitti üstad umarım sorunlarım son bulur.

Hayırlı olsun GIF koyamayacan ama :D
Yeterki sessiz olsun sorunsuz soğutsun her şeye razıyım :uzgunpeepo:
Hayırlı olsun güzel tercih, umarım Amazon'dan sipariş ettin şuan en ucuza orda satıyolar ama akakce'de görünmüyor Amazon seçeneği direk Amazon dan aratman lazım, 6450 TL olması lazım ama hiç taksit seçeneği yok orda tabi.
Hepsiburadadan alıcam kral hb satıcısı. Teknobiyotik güvenmiyorum.

Yeterki sessiz olsun sorunsuz soğutsun her şeye razıyım :uzgunpeepo:

Hepsiburadadan alıcam kral hb satıcısı. Teknobiyotik güvenmiyorum.
Hayırlı olsun abi inşallah kurtuldun artık.

Hayırlı olsun abi inşallah kurtuldun artık.
Çok sağ ol canım kardeşim umarım vatandan bir şey demezler çünkü en son konuştuğumuzda sorun olmaz demişlerdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,370
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri