Neler Yeni

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB 5.759TL

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Yunus Şahin
Lcd fan mı hocam aldıklarınız yoksa normal mi hangi modeli aldınız nereden aldınız biraz çok sordum ama

Yok hocam. Lian Li tarzı 14 cm fan yok piyasada. Sadece Aliexpress'te Upsiren PF-14 var. @LaZz61 @shaco27 ikisi de bundan aldı. Bende bu fandan aldım. 3 ümüzde de aynı fan ve aynı kasa olmuş olacak. :D

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
mehmet ali oğuz
Yok hocam. Lian Li tarzı 14 cm fan yok piyasada. Sadece Aliexpress'te Upsiren PF-14 var. @LaZz61 @shaco27 ikisi de bundan aldı. Bende bu fandan aldım. 3 ümüzde de aynı fan ve aynı kasa olmuş olacak. :D

Shaco beğenmedi fanları çok sesliymiş :p Dedim lian li al
Buda benim ekran kartsız canavar :D
1.jpg
2.jpg

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
mehmet ali oğuz
Sessiz diyordu o sanki bi ara. Bende aldım inşallah rahatsız etmez ya. :D Kasa hemen yanı başımda. :D sana göre üflemesi, sesi nasıl?
Bana göre mükemmel kardeşim :) fiyatına bakılınca fazla kurcalamıyorsun. Yüksek rpm de rüzgar sesi yapıyorlar normal. Biosdan pwm modu mos olarak seçtim sürekli ara gaz verir gibi hızlanıp durmuyorlar. Malum 7800x3d tuhaf bir şekilde anlık ara gaz veren bir işlemci. Radyatörde 2 3 derece daha serin calıştı arctic fanlardan bunu görünce dedim bu fiyata müq . Benim aldığım dönemi sende biliyorsun 5 tane alabildim bol bol yedek bile var :)

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Yunus Şahin
Bana göre mükemmel kardeşim :) fiyatına bakılınca fazla kurcalamıyorsun. Yüksek rpm de rüzgar sesi yapıyorlar normal. Biosdan pwm modu mos olarak seçtim sürekli ara gaz verir gibi hızlanıp durmuyorlar. Malum 7800x3d tuhaf bir şekilde anlık ara gaz veren bir işlemci. Radyatörde 2 3 derece daha serin calıştı arctic fanlardan bunu görünce dedim bu fiyata müq . Benim aldığım dönemi sende biliyorsun 5 tane alabildim bol bol yedek bile var :)

Sen kasanın kendi fanını bile sökmüşsün. :D

Fazladan var mı elinde kullanmadığın?

thetekno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kerim Akgün
Herkese çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun inşallah ☺️

img_5374-jpeg.768846

Son düzenleme:

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
mehmet ali oğuz
Deepcool Morpheus mu hocam kasa?
Morpheus evet çok beğenerek aldım yapboz gibi değiştir değiştir kullan :) 420mm için çok rahatlık sağa kaydır sola kaydır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen kasanın kendi fanını bile sökmüşsün. :D

Fazladan var mı elinde kullanmadığın?
Evet söktüm rezil fan o bunların yanında :) Evet ben 5li olarak 3 set aldım elimde şuanda 4x fazla yedek fan bulunuyor sanırsam yönlerini bile bilmiyorum. Bozulursa felan artık takarız daha alamayız gibi duruyor.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Yunus Şahin
Morpheus evet çok beğenerek aldım yapboz gibi değiştir değiştir kullan :) 420mm için çok rahatlık sağa kaydır sola kaydır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet söktüm rezil fan o bunların yanında :) Evet ben 5li olarak 3 set aldım elimde şuanda 4x fazla yedek fan bulunuyor sanırsam yönlerini bile bilmiyorum. Bozulursa felan artık takarız daha alamayız gibi duruyor.

Dün indirimdeydi aldım bende. Şimdi zam gelmiş yine.

Fanların içinden vida geliyor mu?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
mehmet ali oğuz
Geliyor thermalright fanların aynı içeriği kalitesi bile aynı diyebilirim. İyiymiş hayırlı olsun kaç tane aldın montajı çok zevkli ve yorucu :)

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Yunus Şahin
Geliyor thermalright fanların aynı içeriği kalitesi bile aynı diyebilirim. İyiymiş hayırlı olsun kaç tane aldın montajı çok zevkli ve yorucu :)

Bende kara kara düşünüyorum o kadar fanın kablolaması nasıl olacak diye. :D Hiç de sevmem kablo döküntüsünü. :D

4 tane aldım. 1 egzoz 3 reverse alta.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
mehmet ali oğuz
Valla arkaya öne sıvı soğutmaya her yere al derim. Görsel hoş oluyor. Bende ilk moda döndüm psu alt kısımda olunca kablolamada çok kolay oluyor gizlemesi felan. Bende pusuya yattım 5070ti veya 5080 kovalıcam yada o beni kovalıcak :) Adım adım 4k

Top Bottom