Ryzen-22
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Dk431 oDarkflash dlx-21.
Dk431 oDarkflash dlx-21.
Dostum kendi kullandığım kasanın hangi kasa olduğunu bilirim sanki ?Dk431 o
Darkflash dlx-21.
Dediğiniz kasaya da uyuyor hocam
Bu kasa daha geniş ama 431 den galibaBuna benzer bir sorun yaşadım. Sorunu şöyle çözdüm. Takmam gereken deliklere değil biraz daha kasanın camıma yakın taktım. Hiç bir sorun yaratmıyor.
Ben 360 ile kullanıyorum evet. 420mm desteği yok ama öne 3 adet 140mm fan taktım, desteği var. Ön tarafa takılacaksa 420mm AIO sığar gibime geliyor. Resmi desteği yok ama.
Arkadaşınki işte 431Dostum kendi kullandığım kasanın hangi kasa olduğunu bilirim sanki ?
Ne diyon ya sığmıyor mu gerçekten cama doğru yaklaştırsam filan girme ihtimali yok muO zaman eğlence başlasın![]()
Anladım, galiba benimkinden biraz daha küçük o kasa. Bana öyle geldi. Emin olamadım ama.Arkadaşınki işte 431
Özelden no atayım da teknik destek şartNe diyon ya sığmıyor mu gerçekten cama doğru yaklaştırsam filan girme ihtimali yok mu
Kasa yeterince büyükte en olarak sendekinden dar olabilir bakmadım da göz kararı öyle görünüyor. Bende takamadım olmadı 2 fan kullanacamAnladım, galiba benimkinden biraz daha küçük o kasa. Bana öyle geldi. Emin olamadım ama.
Neden takamadınız. Nasıl bir sorun ile karşılaştınız?Kasa yeterince büyükte en olarak sendekinden dar olabilir bakmadım da göz kararı öyle görünüyor. Bende takamadım olmadı 2 fan kullanacam
Kasam dk431 darkflas anakartım asrock x670e Steel legend. Anakrtın soğutucusuna denk geliyor arctıc in blok baya kalın fan ile sığmıyor.Neden takamadınız. Nasıl bir sorun ile karşılaştınız?
Lt720de iyidir fakat bazıları pompa arızası yapıyor diyordu. Arctıc inanılmaz sessiz diyorlarBu sıvı soğutma mı daha iyi performans gösterir acaba yoksa lt720 mi
Neden takamadınız. Nasıl bir sorun ile karşılaştınız?