Neler Yeni

Rehber ARCTIC LIQUID MÜKEMMEL GARANTİ SÜRECİ

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
yusuf ecer
Selam, malumunuz her soğutucu önerisi konusu altında ''ARCTIC LIQUID'' almanız konusunda diretiyordum ürünlerinin kalitesinden dolayı:') ARGB olaylarına çok sarmamdan dolayı sıvı soğutmamın fanlarını anakartıma bağlamak istedim, bu konuda tecrübesiz olduğum için 2fanımın ledleri kısa devre yaptı ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.Sorun benden kaynaklandığı için aynı fanları sipariş ettim, sonrasında da ne olur ne olmaz belki destek çıkarlar diye arctic globale mail attım.Maile o gün içerisinde cevap geldi, benden fanlarımın ışığının yanmadığının kanıtını ve faturamı istediler.Ben de yeni fanlar aldığımı ve değiştirdiğimi, kanıt için istenen videoyu çekmem için bağlantıların hepsini çıkarıp tekrar takmamın zor olduğunu söyleyip sadece faturayı ilettim.2saat içerisinde tekrar şu şekilde bir mesaj geldi;
ARCTC.jpg

Bundan yarım saat sonra da DHL kargo takip linki gönderildi:') Gerçekten artık bir ürün alırken veya aldıktan sonra garanti konusunda TR distribütörlerini direkt ignorelayıp sadece globale yazar oldum.Böyle güzel ve müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olması beni ürünlerinin kalitesinden sonra TEKRAR ve TEKRAR mutlu etti.Bu konuyu belki ileride size bir rehber ve yardımcı olur diye açmak istedim.

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Batu
sıvı sızdırma gibi durumlar olurmu genel olarak sıvı soğutmada ve sisteme ne kadar zarar verir bende arctıc almayı düşünüyorumda

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,457
İsim
uwu
sıvı sızdırma gibi durumlar olurmu genel olarak sıvı soğutmada ve sisteme ne kadar zarar verir bende arctıc almayı düşünüyorumda
O içindeki sıvı elektrik iletmez yani silersin büyük ihtimal sorun olmaz ama bozulursa ekran kartı fln sıvı soğutma aldığın marka ödüyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
yusuf ecer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı sızdırma durumu milyonda bir olacak bir durum, customlarda çok fazla olabiliyor ve arctic ürünleri cidden piyasada alınabilecek en iyi sıvı soğutmalar.Hatta arcticin bi serisi problemli olmuştu 2-3ay süreç içinde üretilenler, arctic bunları kendi tespit edip bundan etkilenen müşterilerine tamir kiti yollamıştı.Sonuna kadar arkalarında duracağına eminim ki 7yıl garantileri mevcut.

milenix

80+ Gold
Artic'in ilk şeyi değil. Ürünlerinin arkasında duran bunun gibi bir firma daha görmedim. Adamlar kalite olarak en üst düzeyde oldukları yetmiyor destek konusunda da en iyisiler.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
yusuf ecer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artic'in ilk şeyi değil. Ürünlerinin arkasında duran bunun gibi bir firma daha görmedim. Adamlar kalite olarak en üst düzeyde oldukları yetmiyor destek konusunda da en iyisiler.
Evet buna kesinlikle katılıyorum. Artık benim için Corsair,ARCTIC,Amazon bu üçünden asla şaşmam beni bir kere mutsuz etmediler.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,457
İsim
uwu
Amozon=artic umarım trde bu ozverilerini dusurmezler

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Metehan
Corsair ürünlerinde benzer durumu yaşadım. Ön paneli cam kasam var. Kendilerinden mesh panel istedim. Yazın sıcak oluyor diye. Mesh panel gönderdiler ücretsiz :)

milenix

80+ Gold
Evet buna kesinlikle katılıyorum. Artık benim için Corsair,ARCTIC,Amazon bu üçünden asla şaşmam beni bir kere mutsuz etmediler.
Evet. Corsair'ında desteği çok iyi. Amazon desen en küçük sorunda bile yardımcı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair ürünlerinde benzer durumu yaşadım. Ön paneli cam kasam var. Kendilerinden mesh panel istedim. Yazın sıcak oluyor diye. Mesh panel gönderdiler ücretsiz :)
oha çok iyiymiş.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
yusuf ecer
Evet corsairi de yukarıdaki üçlememe aldım. Bilek desteğim çatlamıştı onlardan istediğimde klavyenin tüm tuş takımı+bilek desteği yolladılar. Aynı şekilde kulaklık padlerim aşındığında ücretsiz 2set yolladılar. Yine başka bi arkadaşımın kulaklığında sıkıntı oldu, sizde kalsın yenisini yolluyoruz diye yenisini yolladılar.')

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Corsairi garanti ve müşteri memnuniyeti konusunda bayağı seviyorum. Kasamın camı kırıldı tam 2 defa ve mesh panel değildi ücretsiz şekilde gönderim yaptılar bu konuda muazzamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,455
Üyeler
163,658
Son üye
brokoprotein
Top Bottom