keremast
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 950
Aynen kanka sıfır aldığım corsair marka psu dandikti .dDostum o zaman elindeki psu dandikmiş ve 500W veremediği için kapanmalar olmuş.
Aynen kanka sıfır aldığım corsair marka psu dandikti .dDostum o zaman elindeki psu dandikmiş ve 500W veremediği için kapanmalar olmuş.
senin pc gelsin batarlarda pişman olurlar inşallahBatmasınlar şimdi çünkü bilgisayarım orada
Corsair diye her modeli kaliteli olmuyor maalesef .dAynen kanka sıfır aldığım corsair marka psu dandikti .d
rampage markasının güç kaynağı bile sıkıntı çıkarmıyorsa corsair'in hiç yapmaması lazım. bir de itiraz ediyorlar ya, adamlara sistem kapanıyo diyorum cevap yok.Corsair diye her modeli kaliteli olmuyor maalesef .d
Dostum öyle bir dünya yok. Tüm markalar sıkıntı çıkarabilir yani o mantıkla düşünemezsin. Sende Corsair PSU sorun çıkarmış mesela.rampage markasının güç kaynağı bile sıkıntı çıkarmıyorsa corsair'in hiç yapmaması lazım. bir de itiraz ediyorlar ya, adamlara sistem kapanıyo diyorum cevap yok.
tabi ki cevap ver.Adamların instagramına yorum yazdım diye böyle bir mesaj attılar cevap vereyim mi sizce? skskdkrjemdkdjdkrkekrkdkdkekekekekekemdjxkfktldpsırkmrkdodkekem
yaz hocam belki bir ihtimal düzelir. küstahlık yapmaya pekte gerek yok.Neden vereyim ki zaten şuan o anakart mevzusu için yasal yollara tam başvuracaktım ki ailem beni vazgeçirdi ve bende asus usa ceo office'e yazdım şimdi bekliyorum
Aynen kanka sıfır aldığım corsair marka psu dandikti .d