Neler Yeni

Arctic MX-4 Aldım Sıcaklık Arttı

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar Teknobiyotik den MX-4 macununu aldım. Bildiğim kadarıyla burada orijinal satılıyormuş.
Bugün sürme işlemini yaptım ve ardından test ettim. Normalde stok soğutucu ile maks 75 derece görürken bunla 80 i gördü paşamız.
Sorun ne olabilir? Yoksa macun fake mi attı. Teşekkürler.

Edit: Sorun macunu az sürmemdeymiş. Silip yeniden biraz daha fazla sürünce sıcaklıklarda azalma oldu.

Son düzenleme:

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar Teknobiyotik den MX-4 macununu aldım. Bildiğim kadarıyla burada orijinal satılıyormuş.
Bugün sürme işlemini yaptım ve ardından test ettim. Normalde stok soğutucu ile maks 75 derece görürken bunla 80 i gördü paşamız.
Sorun ne olabilir? Yoksa macun fake mi attı. Teşekkürler.
Teknobiyotik dışında bir yerden/satıcıdan aldıysanız Arctic'e mail atın, orijinalliğini sorgulatabilirsiniz mail ile. 2 iş günü içerisinde dönüş yapıyorlar.
Ürünün kutusunun ve ürünün fotoğraflarını çekin ve mail olarak iletin.
Eğer ürün sahte ise firma ile iletişime geçip ürünü siteden kaldırtıyor, kaldırmazsa dava açıyor.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Teknobiyotik dışında bir yerden/satıcıdan aldıysanız Arctic'e mail atın, orijinalliğini sorgulatabilirsiniz mail ile. 2 iş günü içerisinde dönüş yapıyorlar.
Eğer ürün sahte ise firma ile iletişime geçip ürünü siteden kaldırtıyor, kaldırmazsa dava açıyor.
Adam Teknobiyotikten aldığını söylüyor zaten.
Teknobiyotik ve Amazon orjinalini satıyor.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Teknobiyotikten aldım. Ama faydalı bilgi için teşekkürler.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Hocam o kadar değilim şükür :D Takılı kablosu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sallanmıyor. Çok sürdüğümü düşünmüyorum hiç taşmadı. Çok yüzeysel sürdüm, üstünü kapattı sadece macun.
Macun pinlere girmiş olabilir mi ?

donsuz kral

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Sahte satma gibi bir durum olmaz. Macunu silip tekrar sürmeni öneririm, X şeklinde sür. Sonra soğutucuyu takıp biraz sağa sola hareket ettir, vidala.

Macun hemen etkisini göstermeyebilir ayrıca.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

BeKo'O

80+ Silver
Hocam teknobiyotik sahte arctic mx4 nasıl anlaşılır videosu var onu izleyin. Ben de şubat ayında hepsiburada üzerinden aldığım macunun sahte olduğunu öğrendim talep oluşturdum. Kargoyla ürünü geri gönderecem şimdi

Onurkotlutok05

80+ Gold
çok sürünce ne olabilir ki ?
Taşar, macun pinlere girebilir. Soğutucu ısısını iletemeyebilir .

Hocam teknobiyotik sahte arctic mx4 nasıl anlaşılır videosu var onu izleyin. Ben de şubat ayında hepsiburada üzerinden aldığım macunun sahte olduğunu öğrendim talep oluşturdum. Kargoyla ürünü geri gönderecem şimdi
Zaten teknobiyotikten almış.

BeKo'O

80+ Silver
çok sürünce ne olabilir ki ?
Soğtucu ve işlemci arasındaki ısı bağlantısı tam yapılamaz ve soğutucu sağlam oturmaz. Oradaki amaç az sürüp iki boşluk arasındaki hava geçişini kapatmak soğutucu ile işlemci arasında tam ısı iletimi yapmak.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

BeKo'O

80+ Silver
Taşar, macun pinlere girebilir. Soğutucu ısısını iletemeyebilir .

Zaten teknobiyotikten almış.
Yok hocam sahteliğinden şüphe ediyorsa dediğim videoyu izleyebilir ben öyle öğrendim çünkü

Onurkotlutok05

80+ Gold
Arkadaşlar herkes sahte demiş ama satıcı teknobiyotik. Bu yüzden az veya çok sürme durumu daha mümkün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,876
Üyeler
161,513
Son üye
terkedilmem1482
Top Bottom