resmi satıcısı teknobiyotikTermal macun için Arctic mx 6 almayı düşünüyorum site ve satıcı Hepsiburada bir sorun çıkar mı daha önce satıcı hepsiburada dan alan var mı 4 gr ı 184 TL'ye geliyor
Hepsiburada satıcısı orijinal değil midir kiresmi satıcısı teknobiyotik
hepsiburada satıcısıda örjinaldir ama asıl satıcısı distiribrütörü teknobiyotik ordan al daha saglam olsun fiyat farklı yok gibi bir şey zatenHepsiburada satıcısı orijinal değil midir ki
184 Hepsiburada 350 teknobiyotik 2 kat fiyat farkı var nerdeysehepsiburada satıcısıda örjinaldir ama asıl satıcısı distiribrütörü teknobiyotik ordan al daha saglam olsun fiyat farklı yok gibi bir şey zaten
350 tl olan 8 gr dır184 Hepsiburada 350 teknobiyotik 2 kat fiyat farkı var nerdeyse
350 tl olan 8 gr dır
8gr ile aynı para kafayı yemişler 8 lik al geç
8 ilk gereksiz israf olur hocam hepsiburadadan aldım 180 liraya temizleme işlemi normal peçeteyle mi kolonya gerekli olur mu?8gr ile aynı para kafayı yemişler 8 lik al geç
Hayırlı olsun kolonyagı peçete üstüne çok az sürüp silebilrisiniz ben hep böyle silerim kolonyada alkol oldugu için macunu çıkarmak kolay oluyor macun çıkarmadan önce işlemciyi ısıstıp sonra sistemi kapatıp öyle silme işlemini yapın8 ilk gereksiz israf olur hocam hepsiburadadan aldım 180 liraya temizleme işlemi normal peçeteyle mi kolonya gerekli olur mu?
Teşekkür ediyorum hocamHayırlı olsun kolonyagı peçete üstüne çok az sürüp silebilrisiniz ben hep böyle silerim kolonyada alkol oldugu için macunu çıkarmak kolay oluyor macun çıkarmadan önce işlemciyi ısıstıp sonra sistemi kapatıp öyle silme işlemini yapın