🔥İndirim ARCTIC MX-7 (8 g) - 843₺ 🔥

maliasik

80+
Reaksiyon skoru
53
Selamlar herkese. Geçenlerde mx6 konusu açmıştım. Şimdi de mx7 fiyatı dikkatimi çekti ki takip listemdeydi fiyatı düştü. Akakçe de 4gr 700 800 bandında gözüküyordu. Bu fiyata değer mi 300 lira az verip mx6 mi alınır bilmiyorum ama elbet bilenler, araştıranlar bizi aydınlatacaktır.

1000093557.webp

Ticari iş yapmıyorsanız çok gereksiz bir gramaj. 2 gram alın her yıl yenileseniz 4 yıllık gider zaten 5 yıl kafan rahat olur. Derdiniz sadece işlemciyse fazlasına hiç gerek yok. Yüksek gramaj alıp tüketiminiz sadece tek bir işlemci içinse 5 yıl sonra son kullanma tarihinden şüphe etmenin anlamı yok. Ayrıca 5 yıl sonra mx-9 çıkmış olur.
LİNK

1773732859714.webp

Şu mx-6 aldigimdan dolayi pişmanım aga yani bukadar kötü bir termal macun mu olur taş sanarsin düzgünce dokemiyorsun vs vs akışkanligi cok kötü ya bitti bide mx-7 nasıl deneyen varmı?

Şu mx-6 aldigimdan dolayi pişmanım aga yani bukadar kötü bir termal macun mu olur taş sanarsin düzgünce dokemiyorsun vs vs akışkanligi cok kötü ya bitti bide mx-7 nasıl deneyen varmı?
akışkanlık mı önemli termal iletim katsayısı mı? Bal almıyorsun dostum termal macun bu

en abartılan termal macun

Mx6yi 9800x3d işlemcim de X yapıp üstüne pompayı yerleştiriyordum direkt. Sürülmesi çok zor ama benim uyguladığım şekilde de aylarca sorunsuz kullandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,867
Üyeler
190,115
Son üye
BlazeJohnny01
Geri