Gurkanpiro
80+ Platinum
kral bütün olayı çözmüş sfdojshfljsedf70lira a101'de.
kral bütün olayı çözmüş sfdojshfljsedf70lira a101'de.
Ne alakası var 4 senedir mx4 modelini farklı marka laptoplarda kullandım performans açısından hiç sorunla karşılaşmadım.Laptopa sürmeyin sakın.
Pump-out yapar. Ayrıca birçok kişi yazmış bunu, bula bula beni mi buldun cidden?Ne alakası var 4 senedir mx4 modelini farklı marka laptoplarda kullandım performans açısından hiç sorunla karşılaşmadım.
Bu ne demek konuya mesaj yazmışsınız bende cevap verdim. Bu arada pump-out yapan kullanıcılar ya sahte macun kullanmıştır ya da sürmesini bilmiyor. Mx6 daha iyi laptop için ama mx4 de gayet iş görür.Pump-out yapar. Ayrıca birçok kişi yazmış bunu, bula bula beni mi buldun cidden?
Nitro 5 için ne öneriyorsunuz hocam? 3050 i5 12450h ısınan bir model biliyorsunuzdur belki 5-6 ay sonra macun değişimi yapacağım.Viskozitesi uygun değil.
100 bin tl olan laptop muhtemelen sıvı metal kullanıyordur. Ben 4 gram ve daha pahalı olmasına rağmen bu macunu alırdım laptop için. https://www.hepsiburada.com/thermal...ek-performansli-termal-macun-pm-HBC000004BDZE
En iyisi direkt PTM7950 almak olur ama yurtdışından getirmek gerekiyor.
Yurt dışı alma imkanın varsa Ptm7950 öneriyorum. Laptop için kesinlikle tavsiye ederim. Uygun boyut almaya önem ver.Nitro 5 için ne öneriyorsunuz hocam? 3050 i5 12450h ısınan bir model biliyorsunuzdur belki 5-6 ay sonra macun değişimi yapacağım.
Ptm7950 güvenilir olarak nerden alabilirim hocam?Yurt dışı alma imkanın varsa Ptm7950 öneriyorum. Laptop için kesinlikle tavsiye ederim. Uygun boyut almaya önem ver.
Imkan yoksaHoneywell ptm7950 0.2mm 8.5w/mk cpu ve gpu yüksek performanslı cihazlar için yüksek termal İletkenlik faz değişimi silikon ped
Honeywell ptm7950 faz değiştiren termal ped, bilgisayar cpu ve gpu'leri için tasarlanmıştır, değişimli silikon yağı macun ped yama malzemesi içerir, cihazın soğutmasını artırır, performansı artırır. - Bal kuyusu Ptm7950, Honeywell Thermal Paste, Honeywell Ptm7950 - 20*30*0.2mm tek parça halinde...www.ebuy7.com
Fiyat performans olarak bunu önerebilirim.
Attığım site güvenilir. Ben ve birkaç arkadaşım aldık ve sorun yaşamadık. Geldiğinde ürünün vergisini ödemen gerekebilir.Ptm7950 güvenilir olarak nerden alabilirim hocam?