Vitorrs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 334
Kafana göre sıcak fırsatlarada da milleti rahatsız edemezsin400 TL'ye 50tll kupon verirse düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ozleden 10 kişiye cevap veremem
Kafana göre sıcak fırsatlarada da milleti rahatsız edemezsin400 TL'ye 50tll kupon verirse düşer
Ozleden 10 kişiye cevap veremem
Bakma uzaKafana göre sıcak fırsatlarada da milleti rahatsız edemezsin
Çok uygun değil çünkü 360 a düştü Kasım'da ama şuan almak isteyenler için en uygun fiyat ve bence iyi fiyatpekte uygun degil gibi
Çok uygun değil çünkü 360 a düştü Kasım'da ama şuan almak isteyenler için en uygun fiyat ve bence iyi fiyat
forum.donanimarsivi.com
Konuyu açma zamanina bak tatava yapma veled🔥İndirim - Arctic mx-6 8gr 290tl (alev emojisi)
Yeni hesap açıp merhaba125 koduyla 290tlye düşüyor https://www.pazarama.com/arctic-ar-actcp00081a-mx-6-8g-yuksek-performansli-termal-macun-arctic-p-4895213703932?magaza=teknobiyotikforum.donanimarsivi.com
kör olmak gerek görmemek icin dostum benim tamam en cok parayı sen kazanıcan
Ayrıca herkeste merhaba125 kodu var mı ben kullandım misal o kodu iyi boş yapmışsın🔥İndirim - Arctic mx-6 8gr 290tl (alev emojisi)
Yeni hesap açıp merhaba125 koduyla 290tlye düşüyor https://www.pazarama.com/arctic-ar-actcp00081a-mx-6-8g-yuksek-performansli-termal-macun-arctic-p-4895213703932?magaza=teknobiyotikforum.donanimarsivi.com
kör olmak gerek görmemek icin dostum benim tamam en cok parayı sen kazanıcan
seninkinden 1 saat sonra açılmış ve 100 lira daha ucuz sen millete bedavaymış gibi itelemeye kalkıyorsun linkgelir kanzi aynenKonuyu açma zamanina bak tatava yapma veled
IQ 0 konuyu görmedim bile millete itelemeye ne çalışcam 3 TL için miseninkinden 1 saat sonra açılmış ve 100 lira daha ucuz sen millete bedavaymış gibi itelemeye kalkıyorsun linkgelir kanzi aynen
merhaba125 kodu her yeni hesapta geçerli tel no değil mail istiyor sadece ben 75tlye mikrofon standı 150tlye alüminyum fanlı laptop standı vs. aldım hepsinde farklı olan tek şey mailKonuyu açma zamanina bak tatava yapma veled
Ayrıca herkeste merhaba125 kodu var mı ben kullandım misal o kodu iyi boş yapmışsın