3 öne 1 arkaya takacağım, egzoz olarak iş yapar mı? Bir de ses seviyesi gerçekten az mı?Ben kullanıyorum giriş fanı olarak bir şey olmaz.
Sesi az. Önlere p12 taktım. Arkada f12 var. Hepsi p12 ise de olur bence3 öne 1 arkaya takacağım, egzoz olarak iş yapar mı? Bir de ses seviyesi gerçekten az mı?
Kasam için sessiz fan arıyorum bu fanı buldum RGB takıntım yok fakat bu fanlar bazı yerlerde kasa için uygun olmadığını yazmışlar kullanan ya da bilen cevaplarsa sevinirim.
Kasam Rampage Reaction İşlemci: Ryzen 5 5600
ne önerirsiniz peki ?Hava akışı çok yüksek değil statik basınç odaklı bu. Kasa fanı için pek mantıklı değil.
Kasada 14 CM desteği varsa F14 PWM rahat 2 katı hava üflüyor.ne önerirsiniz peki ?
35 DB bu fanlar kullanılmaz.Gereksiz pahalı. 200-250 TL'ye ID-Cooling fanlar var.
75 CFM 2.15 H2OBilgisayar Kasa Fanı Fiyatları ve Modelleri | Gelbura.com
Bilgisayar Kasa Fanı En Uygun Fiyatlar ve En İyi Modellerle Hızlı Kargo ile Gelbura.com' dawww.gelbura.com
Adamın attığıyla çok da fark yok. Adamın ürününde CFM büyük bir ölçüde düşük. Aynı seviyeye gelmesi için ortalama 1000-1200 rpm kullansa aynı seviyeye geliyor. Fullde jet motoruymuş abo.35 DB bu fanlar kullanılmaz.
Öyle yüksek hava akışına gerek yok. Burada söylemek istediğim bu 90 CFM diye kesin alınır şeklinde düşünmeyin. Çünkü zaten çoğu ucuz fan birbiriyle benzer değerleri veriyor. ID Cooling alıp 1000 RPM'de kullanmak daha mantıklı ama 90 CFM hayal olur onu bilerek almak lazımAdamın attığıyla çok da fark yok. Adamın ürününde CFM büyük bir ölçüde düşük. Aynı seviyeye gelmesi için ortalama 1000-1200 rpm kullansa aynı seviyeye geliyor. Fullde jet motoruymuş abo.
12mm pahalı olmayan önerin var mı? Ürünümü savunmak için sormuyorum bilgim olsun diye fan alacağım çünkü gözümün önünden ürün kaçmasın.