DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,339
Amazon dan falan neredeyse alışveriş yapmıyom kiaylık 7.90TL adamlar dünyanın şeyini veriyor bir sürü ayrıcalık var hala yoksa zaten çok şey kaçırıyorsun
Amazon dan falan neredeyse alışveriş yapmıyom kiaylık 7.90TL adamlar dünyanın şeyini veriyor bir sürü ayrıcalık var hala yoksa zaten çok şey kaçırıyorsun
Evet o kullanımlar için, kasa fanı olarak bir esprisi yok pek bir hava üfleyemiyorlar.p14 mü p12 mi kasa fanı 2 sindede statik basınç yazıyor 2 side acaba sıvı veya hava soğutucular için mi
he 2 side onun için kasa için düşündüydüm acaba alsam mı diye yeni sistem alınca onda kullanırım diyede almadığım iyi olmuş tşkler :dEvet o kullanımlar için, kasa fanı olarak bir esprisi yok pek bir hava üfleyemiyorlar.
Ben yıllardır Arctic fanlar kullanıyorum artık artı-eksi yönlerini biliyorum o yüzden. Şu an kasada önce P12 Bionix takılı, hava üflemesi bariz daha zayıf diğerlerine göre.he 2 side onun için kasa için düşündüydüm acaba alsam mı diye yeni sistem alınca onda kullanırım diyede almadığım iyi olmuş tşkler :d
bu sadece kule tipine takılır di mi abi?Evet o kullanımlar için, kasa fanı olarak bir esprisi yok pek bir hava üfleyemiyorlar.
Sıvı soğutma ya da önü kapalı kasalarda da iş görebilir.bu sadece kule tipine takılır di mi abi?
anladım arctic fanlar kasa için iyi mi peki iyi mi? derken hem soğutma hem sessizlik açısından alacağım zaman senden öneri alabilirimBen yıllardır Arctic fanlar kullanıyorum artık artı-eksi yönlerini biliyorum o yüzden. Şu an kasada önce P12 Bionix takılı, hava üflemesi bariz daha zayıf diğerlerine göre.
KASA FANI olarak F14 PWM > P12, P14anladım arctic fanlar kasa için iyi mi peki iyi mi? derken hem soğutma hem sessizlik açısından alacağım zaman senden öneri alabilirim![]()